Чорний Фенікс (BPX): Дивовижний Зріст Ціни на 4,000,000%

Чорний Фенікс (BPX): Дивовижний Зріст Ціни на 4,000,000%

Чорний Фенікс (BPX) Вибуває Як Крипто Король З Дивовижним Зростанням На 4,000,000% За 24 Години

Сфера криптовалют була домінуєй відновленням основних криптовалют та регулюванням, але один неочікуваний гравець захопив ринок. Чорний Фенікс, протокол платежів і його власний токен BPX, став свідком дивовижного стрибка в ціні, перевершуючи весь ринок за історичними показниками.

Незвичайно, токен BPX Чорного Фенікса досяг історичного максимуму у вартості в $2,60 на 22 травня, завдяки вражаючому зростанню на 4,400,000% за останні 24 години та понад 6,500,000% за останні чотирнадцять днів.

Ця несподівана перемога привернула увагу інвесторів, що примусило їх детальніше проаналізувати принципи та дизайн протоколу. Дослідження дизайну Чорного Фенікса

Згідно з `Білим Папером` протоколу, який був опублікований в квітні 2021 року, Чорний Фенікс пропонує повністю ліквідний протокол для миттєвих обмінів токенів криптовалют у децентралізованому режимі на будь-якому блокчейні зі смарт-контрактами.

Дизайн протоколу об`єднує ліквідність на кожному блокчейні, стверджуючи, що пропонує `найкращі курси` для тих, хто виконує торгівельні операції. Крім цього, Чорний Фенікс уявляє конектовану ліквідну мережу, яка полегшує безперешкодні обміни токенів між своїми мережами на різних блокчейнах, з їхнім токеном на блокчейні Tron (TRX).

Для впровадження економіки розподіленої інфраструктури Чорний Фенікс представив свій власний токен BPX. BPX спрямований на усунення `неефективностей` в існуючому протоколі та приваблення широкої аудиторії, в кінцевому підсумку створюючи ринок для розподіленої інфраструктурної послуги.

Довгострокові та короткострокові цілі Чорного Фенікса полягають у досягненні репутованих лістингів на біржах, збільшенні вартості токена та розширенні аудиторії.

Наразі токени BPX можна торгувати на централізованих криптобіржах. Найпопулярніша біржа для торгівлі Чорним Феніксом є FameEX, де активніша торговельна пара BPX/USDT має обсяг у 2,809,201 доларів за останні 24 години, що було рушійним фактором поточного висхідного тренду.

Тим не менш, Чорний Фенікс планує лістинг токена BPX на декількох біржах, включаючи Hotbit, Hitbtc, Coinex, Binance та Coinbase Pro. Зростання Обсягу Торгівель 2,800,000%

Один їмовірний показник успіху Чорного Фенікса – це зростання обсягу торгівлі. Дані CoinGecko показують значне зростання обсягу торгівлі для BPX у середу, досягаючи 2,800,000%.

Тим часом, ринкова капіталізація Чорного Фенікса зросла до 3,8 мільярдів доларів, що є значним збільшенням з 29 мільйонів доларів за години.

Повношкальна оцінка (FDV) – це статистичне представлення максимальної ринкової капіталізації, яку може досягнути актив, припускаючи, що всі доступні токени знаходяться в обігу.

Для Чорного Фенікса, FDV наразі становить вражаючу суму у 10,4 мільярдів доларів. Ця оцінка представляє потенціал зростання та ринкову капіталізацію BPX, якщо всі 4 мільярди токенів були в обігу.

Після помітного стрибка на всіх ключових показниках для BPX, команда проекту зробила сміливе прогнозування, стверджуючи, що BPX незабаром стане однією з п`ятьох найкращих криптовалют у світі.

У кінцевому підсумку, можливий лістинг токену Чорного Фенікса на популярних біржах обіцяє ще більше прискорити його висхідний тренд. Тим не менш, як і для всіх криптовалют, обсяг їхнього зростання та наступні події на ринку залишаються невизначеними.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть