Біткоін оновлюєся із зниження, а Солана та Аваланш показують рост

Біткоін оновлюєся із зниження, а Солана та Аваланш показують рост

Солана та Аваланш лідирують у відновленні альткоїнов, Біткоін повертається до рівня $40 000 Після підсилення нижче позначки $39 000 вчора та досягнення багатотижневого мінімуму, Біткоін показав сильну реакцію і зараз майже дотикається до рівня $40 000. Загальна ринкова капіталізація криптовалют відновила понад $30 млрд з піківого значення вчора, оскільки декілька альткоїнів продемонстрували вражаючий ріст. Біткоін повертається до $40 000. Після безумства, що виникло після схвалення 11 спот-Біткоін ЕТФ в Сполучених Штатах, основна криптовалюта заспокоїлася і трималася в тісному діапазоні приблизно $43 000 протягом тижня. Проте, це змінилося минулого вікенду, коли актив розпочав поступовий спад, що призвів до його падіння до $40 000 в понеділок. Це було лише початок, оскільки вчора бики зазнали ще більшого болю. Цього разу Біткоін знизився до 7-тижневого мінімуму в розмірі $38 500. Це означало, що з моменту досягнення піку в $49 000 11 січня - дня, коли ЕТФ з`явилися на американських біржах - цей актив втратив понад десять тисяч. Бики змогли нарешті втрутитися після цього багатотижневого мінімуму та привести Біткоін на північ. З того часу актив набрав понад тисячу доларів і зараз знаходиться приблизно на рівні $40 000. Його ринкова капіталізація повернулася до $785 млрд, а його домінантність над альткоїнами зросла на приблизно 1% за останній тиждень до 50.4% на CMC. SOL, AVAX, DOT лідери серед альткоїнов. Більшість альтернативних монет зазнали болючих знижень вчора, але сьогодні ситуація для більшості змінилася. ETH та BNB належать до небагатьох лідерів за капіталізацією, які не змогли показати зростання. У той час Солана підскочила більш ніж на 8% і торгується понад $85. Аваланш зріс двозначно і знаходиться на рівні $30. Polkadot (7%), ICP (8%), SHIB (5%) та ATOM (6%) також показують хороші результати. Більшість менших та середніх альткоїнів також вражають ще більшими приростами, такими як APT (11%), TIA (14%), STX (15%) та INJ (10%). В результаті загальна ринкова капіталізація всіх криптовалют зросла на понад $30 млрд з мінімального значення вчорашнього дня і становить $1.560 трлн. на CMC.
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Как заработать $1 миллион, инвестируя $5,000: Варианты в криптовалюту
Обзор: Вложение $5,000 можно сделать в BTC или RENDER для статья миллионером. BTC показывает стабильный рост и прогнозы на $100,000-200,000 к 2025 году. RENDER также обещает высокие доходы. Рекомендуется провести дополнительное исследование и оценить все риски. 📈🚀
Просмотреть
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
Анализ цен на криптовалюту сентябрь-20: ETH, XRP, ADA, BNB и SOL
📈 Ethereum показывает отличные результаты, цель - $2,800. 🚀 XRP готовится к новому движению, ключевые уровни: 60 и 68 центов. 🔒 Cardano и Binance Coin удерживаются выше ключевых уровней. 💪 Solana сильный лидер недели, готов тестировать $164.
Просмотреть
Цена Cardano: взлет и цели
Цена Cardano: взлет и цели
Cardano растет на 8,46%, цель - $0,42. ADA выбилась из канала, восстанавливается после роста рынка. Бычий рывок подтвержден, цена направляется к $0,373. Возможен ввод ADA на Gemini Exchange. Перспективы роста до $0,422, $0,45, показатель $0,50 неопределен. 📈🚀
Просмотреть
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
Шиба Ину (SHIB) возрождается: рост интереса и оптимизма
SHIB демонстрирует признаки возрождения с приростом на недельном графике в 6%. Рост социального взаимодействия и оптимизма среди держателей подтверждают потенциал для дальнейших приростов 🚀📈.
Просмотреть