Солана може стати наступною криптовалютою для ETF

Солана може стати наступною криптовалютою для ETF

Чи Солана наступна на черзі для ETF? Виконавчий директор Matrixport висловлює свою думку

Криптовалютний ринок бурлить в очікуванні можливого затвердження ETF на спотовий Ethereum Комісією з цінних паперів та бірж США (SEC).

Даніель Ян, співзасновник Matrixport, вважає, що Солана (SOL) може бути наступною в черзі. Солана може бути наступним затвердженням ETF

Після наближення рішення SEC щодо ETF на спотовий Ethereum, чутки ходять про те, яка криптовалюта може бути наступною. Даніель Ян вважає, що Солана є першим кандидатом, можливо скориставшись очікуваним успіхом Ethereum: він проводить паралелі зі затвердженням ETF на Bitcoin, яке збільшило вартість та інтерес до Ethereum.

Спільнота криптовалют також активно припускає, що затвердження ETF на спотовий Ethereum неодмінно призведе до подання заявок на ETF на інші альткоїни. Популярний криптоаналітик Тед також натякнув на можливість подання заявок на ETF незабаром.

`Ринок, безумовно, не готовий до цього... якщо це буде затверджено, готуйтеся до всіляких подань на ETF на альткоїни на споті. кхе, кхе SOL,` зауважив він.

З іншого боку, деякі експерти вважають, що подання заявки на спотовий ETF для Солани може бути складним через те, що фьючерсний ETF на SOL поки що не внесений у список. На відміну від Bitcoin та Ethereum, які мали активно торговані фьючерсні ETF на момент затвердження їх спотових ETF, у Солани відсутній цей критичний крок, що може перешкодити його негайному розгляду для спотового ETF.

`Це природно, що криптосфера захоплена можливістю занесення ETF на Солану в список, але це було б великим вибухом. На Солані немає фьючерсів внесених до списку. Якщо додати що, ті, які дивно випереджають Солану, за рахунок того, що вони внесені до списку регульовані CFTC Coinbase Derivatives, це BCH, LTC, і так Doge (не диво, справедливий запуск ланцюжки POW),` Димітріос Кавватас, Засновник Ithaca сказав BeInCrypto.

Хоча наразі в США немає схвалених ETF на Солану, альтернативи, такі як Grayscale Solana Trust (GSOL) та продукти, такі як Solana ETN від VanEck та Solana ETP від 21Shares, пропонують відображення цін SOL, хоча через похідні. Ці продукти надають інвесторам індиректні способи торгівлі SOL, відображаючи його рухи цін.

Протягом останнього тижня SOL стрімко зросла більш ніж на 23%, що свідчить про підвищений інтерес та спекуляції. Цей вражаючий розвиток подій відображає зростаючу довіру інвесторів та очікування щодо потенціалу Солани.

З правильною регуляторною середовищем вона може незабаром приєднатися до Bitcoin та Ethereum у забезпеченні затвердження ETF, позначаючи переломний момент у своєму розвитку. Хоча існують виклики, оптимізм від керівників галузі, таких як Даніель Ян, підтверджує, що сміливі прогнози можуть стати реалізацією.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть