Токени SHIB: акумуляція та перспективи росту

Токени SHIB: акумуляція та перспективи росту

Акумуляція найбільших великі акцій шиби іну (SHIB) триває. Згідно з даними з платформи аналітики криптографії IntoTheBlock, великі транзакції валют шиби іну становлять 73,72% протягом 24 годин. За наданими даними, загалом було зареєстровано 327 великих транзакцій протягом 24 годин, що встановлює SHIB на амбітний курс росту.

Загальний обсяг 5,58 трлн SHIB було придбано велетнями шиби іну протягом 24 годин. Цей обсяг SHIB вартує всього $145,48 млн, розміщаючи шибу іну серед найбільш торгових токенів великими гребцями на цьому тижні.

З транзакціями великого розміру, відміченими тими, що мають грошову вартість принаймні $100,000, привабливість шиби іну продовжує рости. З більш ніж 5,5 трлн токенів, поглинених, введений в екосистему дефіцит поставок може допомогти підтримати бичий ралі, який він відтиснув у минулих днях.

Однак, весь протокол Шиба Іну, як повідомлялося раніше U.Today, малює проблематичну картину. Після взлету на 10% за один день, перестрибуючи вище 50-денного EMA, невдаха ціни SHIB продовжувати ралі, на думку численних даних, викликає обурення.

На момент написання, ціна Шиба Іну складала $0,00002612, зростаючи на 2,72% за останні 24 години. Шиба Іну робить божевільні спроби піднятися вище поточного діапазону цін та можливо рухатися до високої позначки $0,00007. Ці спроби підтримані інтенсивним дефляційним тиском через його швидкість спалювання та агресивний ріст транзакцій Шибаріум.

З цими очевидними зусиллями Шиба Іну, мабуть, рухається паралельно з широким ринком. Він слідує повільнішому темпу комбінованого ринку, щоб розробити свій курс росту. Однак є очікування, що токен друкуватиме прорив в довгостроковому плані.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть