Jupiter Exchange запускає ініціативу GUM на блокчейні Solana

Jupiter Exchange запускає ініціативу GUM на блокчейні Solana

Jupiter Exchange запускає ініціативу Giant Unified Market

Jupiter Exchange запустив ініціативу Giant Unified Market (GUM), щоб об`єднати різні типи інвестицій в один ринок на блокчейні Solana.

Альянс GUM має на меті об`єднати інвестиції, такі як мем-коїни, активи реального світу, акції та форекс, в один ринок, зробивши торгівлю між ними легшою та прямішою.

Альянс, що складається з провідних команд у керуванні активами, ліквідності та розподілу, планує додавати до Solana (SOL) більше типів інвестицій, забезпечуючи достатній готівковий потік для плавної роботи ринків та інтегруючи ринки в платформу Jupiter для поштовху до прийняття.

Гейб Отте з DinariGlobal з нетерпінням пропонує акції, що відповідають американським акціям, таким як AAPL та COIN один до одного на Solana, зроблюючи це простішим для більшої кількості людей інвестувати в ці акції.

Натаніель Соколл-Вард, співзасновник Villcaso, обговорив, як ініціатива об`єднає глобальні фінансові ринки та відзначив важливість зробити інвестиції у нерухомість США доступними для всіх людей по всьому світі через їх платформу.

Джеремі Нґ з OpenEden Labs підкреслив їхню зобов`язаність приведенню активів на блокчейн, вказавши на їхню передову технологію та акцент на дотримання регулятивних вимог як важливі для їхньої участі.

Тім Ву, голова DeFi в Wintermute, пов`язав ініціативу GUM з їхньою метою створення відкритих, чітких та ефективних ринків. Він підкреслив, що достатній готівковий потік є важливим для підтримки здорових ринків.

Єуг Нґ з DWFLabs також підтримав ініціативу, заявивши, що достатній готівковий потік є критичним для майбутніх торгів активами на блокчейні.

Остін Федера, глава стратегії в Фундації Solana, обговорив, як блокчейн може значно поліпшити конкуренцію на ринку та встановити цінові рівні, особливо для недіджитальних активів.

Джо МакКанн з Asymmetric підкреслив потребу в справедливіших середовищах торгівлі, особливо після проблем, побачених під час події з акціями GME, підтримуючи GUM, щоб всі мали чесну можливість брати участь на ринках.

Альянс об`єднується, коли увага приділяється ідейі ETF на Ethereum, особливо після того, як американська SEC затвердила Bitcoin ETF в січні. Схвалення ETF на Ethereum може відкрити дорогу для інших ETF на основі блокчейну, включаючи один для Solana (SOL), що робить їх привабливішими та доступними для інвесторів.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть