Найновіші оновлення для Sora AI та Fetch.ai. Інтеграція Chainlink з BlockAgent. Аналіз цін Sora AI та Fetch.ai.

Найновіші оновлення для Sora AI та Fetch.ai. Інтеграція Chainlink з BlockAgent. Аналіз цін Sora AI та Fetch.ai.

Останні оновлення для криптовалют Sora AI та Fetch.ai

У цій статті ми досліджуємо криптовалюти Sora AI та Fetch.ai, обидві пов`язані з сектором штучного інтелекту, розповідаючи найактуальніші новини та аналізуючи цінову динаміку на криптовалютному ринку.

Давайте поговоримо про дві монети та два дуже різні проекти, з окремими технологічними інфраструктурами та спільнотами з різними цілями.

Важливі дані нижче.

Криптовалюта та Штучний Інтелект: Sora AI та мистецтво імітації

З моменту виходу ChatGPT від OpenAi в листопаді 2023 року увага криптовалютних інвесторів до всього, що пов`язано зі світом штучного інтелекту, значно зросла.

Завдяки досягненням виробника графічних карт Nvidia, всі криптовалютні токени, пов`язані з ШІ, записали позитивну динаміку як головні гравці.

Одним з них, а саме токен спільноти Sora AI, зафіксував децентралізоване успіх, хоча не має ніякого зв`язку з останньою моделлю текст-відео, розробленою лідером OpenAI, з його випуском запланованим на другу половину 2024 року.

Дійсно ця криптовалюта, хоча публічно визнає, що не має стосунків з компанією Сема Альтмана, постійно публікує на X вмісті, які свідчать про зв`язок з новою моделлю штучного інтелекту, що генерує реалістичні зображення на основі текстового запиту.

Це досить оманлива маркетингова кампанія, де новачків можуть поміняти, що токен є офіційним ресурсом OpenAI.

В інших контекстах цей токен може бути відзначений як шахрайський, але в середині ейфорії проникнення в сектор ШІ Sora AI все ще зміг досягти кількості в 6 000 власників з ринковою капіталізацією 4 мільйони доларів.

Ця валюта також внесена на кілька централізованих бірж другого рівня.

Відомо, що ймовірно, цей проект припинить існування, і його інвестори залишаться з порожніми руками.

Останні новини для Fetch.ai: Інтеграція Chainlink з BlockAgent

Говорячи замість законного проекту, ми розповідаємо про останні оновлення в Fetch.ai, з дуже цікавими новинами на горизонті.

Протокол, який має на меті з`єднати блокчейн, ШІ агентів та великі дані навколо мережі машинного навчання, нещодавно інтегрував Chainlink з набором інструментів BlockAgent.

Ця інтеграція Chainlink з BlockAgent дозволяє отримувати надійні цінові дані з широкого спектру криптовалютних активів, спираючись на репутацію проекту, належного до мереж Ethereum, Polygon та Arbitrum.

Таким чином, користувачі Fetch.ai мають можливість організовувати власний набір даних точно і надійно, з правдивістю інформації, дорученої Chainlink, та з автоматизацією виводів (сповіщення, оповіщення, різні взаємодії) в реальному світі, дорученої BlockAgent.

Сценарії випробувань з цієї реалізації різноманітні, такі як створення NFT ринку, відстеження on-chain довгого набору даних, реалізація контрактів децентралізованого копіювання угод та багато іншого.

Інші сценарії включають ініціювання ефективної торгівлі на децентралізованих біржах, відстеження управлінської діяльності, пов`язаної з DAO, та надання записів в реальному часі для дотримання установлених правил.

З великою ймовірністю зі зростанням протоколу Chainlink і розширенням світу перевірених даних від оракула, збільшуватимуться також можливості підключення до зовнішнього світу та випадки використання, пов`язані з AI BlockAgent.

Ліміт у цьому випадку лише уява.

Аналіз цін криптовалют Sora AI та Fetch.ai

Давайте побачимо, як поводяться графіки двох токенів, Sora.AI (SORA) та Fetch.ai (FET) на криптовалютному ринку.

Давайте розпочнемо з того, що крім технічної сторони, ці два ресурси дуже різняться також за капіталізацією та часткою ринку в секторі штучного інтелекту.

У цьому сенсі SORA набагато менший та менш відомий у порівнянні з FET, який перебуває у топ-100 рейтингу CoinMarketCap.

Аналізуючи індивідуально цінову динаміку цих двох криптовалют, ми можемо відразу помітити, як SORA за 3 місяці втратив приблизно 80% вартості після досягнення історичного максимуму приблизно в 0,02 долара.

У момент написання цієї статті цей ресурс оцінюється в 0,004 долара, відзначаючи дуже великий тиск на продаж через наявність великої кількості токенів на тлі практично неіснуючого випадку використання.

Навіть з одночасним підйомом ETH ця монета не змогла вийти вперед, що свідчить про її спад та втрату громадського інтересу.

З березня і далі інвестори SORA почали ліквідовувати свої позиції, тягнучи ціни цієї криптовалюти до історичних мінімумів.

Ймовірно, вона не зможе вже відновитися і закінчить втративши кілька відсотків, перш ніж кінцево зникне з ринку.

Звертайте увагу на ці продукти, створені спеціально для того, щоб привернути новачків до інвестування та збагатити їхніх засновників.

Щодо токена Fetch.ai, динаміка цін розповідає іншу історію: графік показує виражений інтерес від інвесторів, які всього за рік торгівлі піднесли ціни в 10 разів.

Протягом останніх 24 годин FET зростає на 13%, наближаючись до історичного максимуму у 3,3 долара і відновлюючи підйомний тренд після стрімкого спаду, що характеризував весь ринок у місяцях березні та квітні.

Обсяги зростають, і валюта прагне прорвати опір у 2,6 долара, таким чином нейтралізуючи останній ретрейсмент і спрямовуючи ціни на набагато ширші горизонти.

У цьому випадку сильний компонент корисності FET може допомогти проекту зберегти стійку базу користувачів та покупців, таким чином утримуючи ціни криптовалютного активу на високому рівні.

Однак варто визнати, що спекуляційний фактор підтримував останній зріст FET та інших токенів, пов`язаних з ШІ, створюючи ірраціональний притік капіталу в сектор, що все ще є раннім та позбавленим успішних додаткових застосувань у реальному світі.

Потенціал Fetch.ai безмежний, проте інвестори вже врахували досягнення великих кроків, не враховуючи збої та труднощі, з якими проект може стикнутися у наступні роки.

З цієї причини, незважаючи на те, що настрій на FET у цей момент безумовно булішній, і може підтримувати ще один зріст ціни, ми вважаємо, що ця криптовалюта переоцінена.

Ймовірно, від цього моменту і до року, навіть з наступною інтеграцією з Ocean та SingularityNet, і з подальшим поглибленням токена в ASI, ті, хто інвестує зараз у цей продукт, зіткнуться з великою втратою в своєму портфелі в найближчі роки.

Наративи криптосвіту, на жаль, якщо ви увійшли пізно, можуть бути надзвичайно шкідливими та небезпечними для фінансів портфеля.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть