Ціна Bitcoin під загрозою? $335M переказ Grayscale до Coinbase призводить до можливого спаду на $30,000

Ціна Bitcoin під загрозою? $335M переказ Grayscale до Coinbase призводить до можливого спаду на $30,000

Ціна Bitcoin під загрозою? $335M переказ Grayscale до Coinbase призводить до можливого спаду на $30,000

Ціна Bitcoin переживає помітні зміни, оскільки надходження продажу збільшуються, з виграшем у руках ведмедів BTC. Керуючий активами Grayscale, власник і управитель Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), є значним учасником цього тренду.

З початку торгів спотовими підтвердженими біржовими фондами Bitcoin (ETF) 12 січня, Grayscale активно продає, що свідчить про значні перекази BTC на американську криптобіржу Coinbase. Ці дії супроводжуються даними від Akrham Intelligence, які показують, що 69,994 BTC (2,9 мільярди доларів США) було раніше переказано, а 8,593,075 BTC (приблизно 335,19 мільйона доларів США) було переказано на біржу у вівторок, що вказує на можливість продовження продажів.

Ці події вплинули на ціну Bitcoin, яка помітно знизилася на 20% протягом останніх півтора тижнів. На вівторок найбільша криптовалюта опустилася до рівня $38,500, що створило значний тиск на рішучу підтримку. Незважаючи на ведмежий тиск, рівень підтримки $38,500 виявив стійкість до теперішнього часу, і криптовалюта відновилася до рівня $39,300 на момент написання цієї статті.

Проте тривалість продажу Grayscale залишається невизначеною, і якщо настрій ринку продовжує погіршуватися, Bitcoin може повторно відвідати позначку $30,000. Ця цифра трохи вище критичного рівня в $29,000, який позначив початок бичачого ринку, що привів Bitcoin до максимуму за останні 22 місяці в $49,000 11 січня. Ведмеді на підйомі

Якщо рівень $38,500 не витримає від продажного тиску Grayscale та заборони прибутків, спостерігачі ринку слід уважно спостерігати за рівнем $37,750 як наступним опором.

Невдача у збереженні цього рівня відкриває двері до можливого зниження до основного опору в $35,600, що може додатково унеможливити спад до наступного рівня підтримки в $33,000.

Проте, якщо ці рівні підтримки будуть придушені, а ціна Bitcoin продовжить свій спад, то наступні значні ключові рівні, на які слід звернути увагу для бичачого палаху, будуть в діапазоні $29,000 до $30,000. Прорив нижче цих рівнів може свідчити про кінець поточної бичачої ринкової структури і дати перевагу ведмедям на середньостроковий період, принаймні до очікуваного події з половинування у квітні.

Історично, події з половинування виступають як основні каталізатори для ціни Bitcoin, і їх вплив було доведено. В умовах зростаючого продажного тиску на ринку Bitcoin та продажної активності Grayscale, учасники ринку залишаються пильними стосовно можливості великого спаду ціни. Наступні дні та тижні стануть вирішальними для того, щоб визначити, чи зможе Bitcoin відновити свою бичачу маневреність, чи він піддасться подальшому впливу негативних чинників.

Зображення на даних виправданих джерел, графік з TradingView.com

Відмова від відповідальності: Стаття надається виключно для освітніх цілей. Вона не відображає думки NewsBTC щодо придбання, продажу або утримання будь-яких інвестицій, і, звичайно, інвестування має ризики. Рекомендується робити свої дослідження, перш ніж приймати рішення про будь-які інвестиції. Використовуйте надану інформацію на цьому сайті повністю на свій ризик.

Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Сжатие коротких позиций в крипто-шортах: $147 млн ликвидаций
Крипто-шортс теряют $147 млн. Криптовалютный рынок ликвидаций из-за возврата биткоина к $63 000. Биткоин позитивно реагирует на действия ФРС США. Это вызвало сжатие и ликвидацию на $201 млн, преимущественно короткие контракты.📉📈🚀
Просмотреть
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть