Байден вплив на ETH ETF approval

Байден вплив на ETH ETF approval

Байден вітер в Ethereum ETFs! Чи змінив президент Джо Байден свою думку?

Критичний тиждень прийшов для spot Ethereum ETFs. До цього тижня аналітики ринку, включаючи аналітиків Bloomberg ETF, вважали, що ЄСПР не схвалить spot ETH ETFs. Moжливість затвердження Ethereum ETF зросла!

Проте, песимізм стосовно ETF, який тривав декілька тижнів, раптово змінився вчора, і ймовірність схвалення ЄСПР ETF знову зросла до 75%.

Аналітики Blommberg ETF Ерік Бальчунс і Джеймс Сейффарт вважають, що ця ймовірність набагато вище у своїх постах.

“Джеймс Сейффарт і я піднімаємо ймовірність схвалення spot Ethereum ETF до 75% (з 25% до 75%),” - сказав старший аналітик ETF Bloomberg Ерік Бальчунс. Чи змінилася політика Джо Байдена щодо криптовалют?

Після цих заяв залізли різкі зростання альткоїнов разом з Ethereum та Bitcoin (BTC), було оцінено, що ця зміна в spot ETH ETF може бути підказкою до змін у криптополітиці президента США Джо Байдена.

Аналітики стверджують, що, хоча можливо не буде повного реенгирання антикрипто позиції Байдена, адміністрація Байдена прийме більш урівноважений підхід до крипто для уникнення відчуження потенційних виборців у дуже спірній виборчій кампанії.

На цей момент аналітики оцінюють, що ця раптова зміна в статусі затвердження ETH ETF може бути відблиском зміни політики уряду Байдена.

Говорячи з The Block, Ерік Бальчунс сказав: `Деякі з політичних політик здається, що різко змінилися зі збільшенням ймовірності схвалення Spot Ethereum ETFs.

Ми бачимо, що в цілому криптовалюти стають більш політизованою проблемою перед майбутніми президентськими виборами.

Я не впевнений, але адміністрація президента Джо Байдена може спробувати здаватися менш упертими стосовно криптовалют.

“Навпаки, відхилення Ethereum ETFs може ще більше підпалити ідею про те, що поточний президент та його адміністрація є антикрипто”.

Серед серії заяв на отримання spot Ethereum ETF подані до ЄСПР, VanEck перший в черзі. ЄСПР прийме своє остаточне рішення щодо заявки VanEck 23 травня.

* Це не інвестиційна порада.

Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть