LG Uplus презентує Meta Yonsei для покращення університетського досвіду

LG Uplus презентує Meta Yonsei для покращення університетського досвіду

LG Uplus привносить унікальний досвід для студентів за допомогою платформи Meta Yonsei

Південнокорейський оператор зв`язку LG Uplus представив метавсесвітню платформу для університету Йонсей, яка призначена задовольняти потреби студентів.

Під назвою Meta Yonsei цей віртуальний світ є цифровим відображенням університетського кампусу, що включає в себе іконічні пам`ятки, такі як бібліотека, студентські центри та гуртожитки. Представлений у день 139-річчя університету, Meta Yonsei є важливим кроком у напрямку цифрування та ухоплення нових технологій.

Для поощрення більшого участі LG Uplus запустив конкурс на ім`я серед студентської громади та провів серію опитувань для визначення функціоналу метавсвітньої пропозиції.

  • Крім того, що віміючи копіювати Сінчонський кампус університету, Meta Yonsei дозволяє користувачам відчувати кампус у різні сезони, що розроблені для підвищення реалістичності.
  • Поза зовнішнім виглядом платформа пропонує користувачам ряд функціональностей, включаючи можливість відвідувати заняття в реальному часі.

У той час як інші метавсвітні платформи для університетів спрямовані на потенційних студентів, пропозиція LG Uplus здається створеною для існуючих студентів університету Йонсей. Докладний огляд функціоналу підтверджує цю гіпотезу, з можливостями, які обертаються навколо тем дій, а не просто функціонують як цифрові музеї.

Рішення метавсвіту дозволяє студентам покращити співпрацю над завданнями за допомогою функціональності `Групова гра`, підтримуючи віртуальні робочі простори та відеоконференції. Також є корисна функціональність розпізнавання мови та автопідпису для покращення ведення нотатків, підвищуючи продуктивність та ефективність студентів.

`Є дуже великий інтерес до віртуального кампусу на основі Сінчонського кампусу серед першокурсників Міжнародного кампусу Сонгдо`, - сказав Пак Тае-єн, голова Комітету просування університету Йонсей.

Враховуючи зростаючий інтерес до пропозиції, LG Uplus планує ряд оновлень, включаючи інтеграцію зі штучним інтелектом (ШІ), до кінця року. Крім того, є плани зв`язати Meta Yonsei з системою управління навчанням університету, з операторами, які прагнуть організувати соціальні заходи на платформі, такі як заходи для випускників та вітальні вечори для студентів.

The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox: Индия - крупнейший рынок для создателей
The Sandbox увеличивает присутствие в Индии, где уже 66 000 создателей контента. Цель - достичь 1 миллиона пользователей за два года. 🌏🚀
Просмотреть
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Neil Stevenson и Wētā Workshop представляют проект Artefact в Метавселенной
Автор Snow Crash Нил Стивенсон представляет новый проект Artefact с Wētā Workshop. Работа над IP для блокчейн-метавселенной. 🔥📽️
Просмотреть
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
Спад цен на пол в Sandbox в Metaverse: причины и последствия
📉 Средние цены на пол в Sandbox снизились на 95% за 4 года. Спад объясняется угасанием интереса к технологии и общим спадом в Metaverse. Проекты, такие как Tokens.com и NFT Worlds, переименовались и перезапустились. В Metaverse все еще инвестируют Microsoft, Nvidia и Alphabet. 💻📉 #Metaverse #Sandbox #NFT
Просмотреть
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Illuvium и Samsung: Партнёрство для метавселенной
Обзор: Illuvium и Samsung преподносят метавселенную на Gamescom, расширяя цифровую связность. Предлагают возможности для участия через NFT. Партнерство обещает захватывающий игровой опыт на новейших телевизорах Web3. 🚀🎮📺🔮
Просмотреть