Новий грант від Immutable: Eldarune отримує 50 000 токенів IMX

Новий грант від Immutable: Eldarune отримує 50 000 токенів IMX

Eldarune отримує грант у розмірі 50 000 токенів IMX від Immutable в рамках нової стратегічної співпраці. Щойно була оголошена стратегічна співпраця з Immutable, яка передбачає отримання гранту у розмірі 50 000 токенів IMX від платформи розробки веб-ігор, а також деталі партнерства Eldarune-Immutable

Грант на основі досягнень від Immutable є ексклюзивним для Heroes of Eldarune - флагманської гри з картами (TCG) від студії веб-ігор.

Immutable випустить грант у трьох етапах. Повний грант буде розблоковано при досягненні загального обсягу торгів на суму 9,3 мільйона доларів для NFT Eldarune на ImmutableX zkEVM, згідно з прес-релізом у понеділок.

Співпраця з Immutable - це значний крок для Eldarune, яка має намір запуститися на основній мережі zkEVM, яку працює Polygon. За словами Кана Пічака - генерального директора Diga Labs та розробника за Eldarune:

Ми підіймаємо геймінговий досвід в екосистемі Eldarune на найвищий рівень з передовою технологією в геймінгу з Immutable. Що отримає Eldarune?

Партнерство з Immutable допоможе Eldarune запропонувати низькі витрати на транзакції. Це також дозволить веб-ігровій студії масштабуватися та використовувати унікальні функції, такі як сумісність з EVM, зберігаючи рівень безпеки Ethereum.

Пічак впевнений, що стратегічна співпраця дозволить підняти стандарти інтероперабельності та корисності NFT Eldarune. Грант також дозволить Eldarune розблокувати нові можливості для своїх NFT, надаючи додаткову цінність для гравців та колекціонерів, - додано у прес-релізі у понеділок.

Eldarune очікує, що співпраця з Immutable допоможе досягти своїх амбіційних цілей.

Партнерство встановить нові стандарти у галузі веб-ігор Web3, показуючи потенціал технології блокчейну у створенні простих, захоплюючих та інтерактивних геймінгових екосистем, - сьогодні заявили в Eldarune.

Пост Eldarune отримує 50 000 токенів IMX від Immutable в рамках нової стратегічної співпраці з’явився спершу на Invezz.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть