Valour Bitcoin Staking ETP: інновації для власників Bitcoin

Valour Bitcoin Staking ETP: інновації для власників Bitcoin

DeFi Technologies CEO про перший у відомській галузі Bitcoin yield-bearing ETP. Crypto.news поспілкувалися з Олів‘є Ньютоном, CEO DeFi Technologies, для дослідження Валур Біткоїн Стейкінг ETP, першого продукту, який об`єднує Bitcoin з yield-bearing staking механізмами.

Власники Bitcoin традиційно втрачали можливості стейкінгу, доступні для інших криптовалют через залежність Bitcoin від механізму доказу роботи (PoW). PoW вимагає від гірників вирішувати складні математичні задачі для підтвердження транзакцій та забезпечення мережі.

Замість цього, Proof-of-Stake (PoS) дозволяє користувачам підтверджувати транзакції на основі кількості монет, які вони утримують та стейкують як заставу. У системі PoS валідатори вибираються на основі кількості криптовалют, які вони утримують та готові `застосувати` як заставу.

Цей підхід дозволяє учасникам отримувати доходи просто утримуючи та стейкаючи свої токени. Процес енергоефективний та доступний.

Порівняно з цим, система PoW Bitcoin винагороджує гірників новими монетами та комісіями за транзакції для вирішення обчислювальних задач. Однак генерація винагороди обмежена лише тими, хто може дозволити собі витрати, пов`язані з підходом Bitcoin.

В результаті, власники Bitcoin сподіваються на зростання цін для отримання прибутку, пропускаючи механізми генерації доходів, доступні в мережах PoS.

Останні інновації вирішують цю прогалину, вводячи способи стейкінгу Bitcoin. Наприклад, блокчейн мережі, як Core Chain, дозволяють Bitcoin стейкінг через механізми, які поєднують елементи PoW та PoS.

Протокол Core Chain, відомий як Satoshi Plus, дозволяє власникам Bitcoin отримувати доходи за стейкінг їх BTC способом, який не вимагає зберігання, зберігаючи контроль над їх активами, участь у операціях мережі для отримання винагород.

З цим власники Bitcoin отримують можливість генерувати пасивний дохід від своїх утримань, не посягаючи на основні принципи моделі безпеки Bitcoin на основі PoW.

Valour Bitcoin Staking ETP (біржові продукти) використовує цей технологічний прогрес, забезпечуючи безпечний та регульований шлях для інвесторів отримувати винагороди за стейкінг безпосередньо через Bitcoin.

Ньютон пояснює, як це може трансформувати ландшафт інвестицій в Bitcoin.

  1. Чи можете ви надати огляд Valour Bitcoin Staking ETP та обговорити натхнення за запуском цього продукту?

Valour перебуває на передній кромці регульованих криптопродуктів, доступних широкій аудиторії. Вони визнали, що одним з питань щодо продуктів BTC є те, що вони не заробляють доходу або повинні приймати значні ризики, щоб це зробити. Побачивши переваги Non-Custodial BTC Staking від Core Chain, Valour реалізував, що може запропонувати своїм користувачам BTC з доходністю, не викладаючи їх на нові ризикові припущення.

  1. Як працює програма стейкінгу BTC на Core Chain? Що забезпечує його безпеку та ефективність?

Стейкінг BTC дозволяє використовувати найцінніший цифровий актив для захисту блокчейну Core. Важливо, що стейкінг BTC використовує функції, вбудовані в Bitcoin, наприклад, абсолютні часові блокування, щоб забезпечити, що стейкований BTC ніколи не залишить ланцюга Bitcoin. Користувачі просто блокують свій BTC на ланцюгу Bitcoin, використовують цей утриманий BTC для голосування за валідаторів на Core Chain, а потім отримують винагороди від цих валідаторів, які захищають Core Chain, поки їх BTC все ще заблоковані. Отже, BTC захищає Core Chain, не покидаючи ланцюга Bitcoin. Стейкінг BTC є частиною Satoshi Plus, який є механізмом консенсусу Core Chain. Коли Valour стейкує BTC з Core Chain, вони беруть участь в виборах довірених валідаторів, які потім створюють блоки на Core Chain.

  1. Оскільки інші платформи, як Celsius та BlockFi, стикаються з викликами, що відрізняє Valour Bitcoin Staking ETP від цих пропозицій?

По-перше, сумнів завжди необхідно в криптовалюті, і кожен повинен робити свої власні дослідження. Важливо, що Valour має дуже різний профіль порівняно із сутностями, такими як Celsius та BlockFi. Valour є регульованою, публічно торгованою компанією з багатьма існуючими ETPs. Крім того, джерело доходів від цього конкретного продукту дуже чисте. Дохід для Valour Bitcoin Staking ETP знаходиться у Non-Custodial BTC Staking Core Chain. `Non-Custodial` BTC Staking означає, що BTC, триманий Valour, ніколи не має змінювати власників. Жодних додаткових ризиків контрагента. Єдиний ризик контрагента походить від Valour, що є таким же, як для Valour BTC ETP без доходу.

  1. Як гірники Bitcoin сприяють мережі Core Chain, і який вплив має їх участь на безпеку та структуру винагород?

Так само, як власники BTC делегують свій BTC для обрання валідаторів на Core Chain, гірники Bitcoin та групи гірників можуть делегувати свою хеш-силу на Core Chain для обрання валідаторів. В обмін на їх участь в Satoshi Plus, гірники Bitcoin та групи гірників отримують винагороди CORE. Будучи децентралізованими захисниками самого Bitcoin, їх участь в Core Chain подальша децентралізація виборів валідаторів та узгодження Core Chain з блокчейном Bitcoin.

  1. На завершення, чи можете ви дати детальний опис механізму консенсусу `Satoshi Plus` та обговорити, як він вдосконалює традиційний Bitcoin Proof of Work, особливо за ознаками поліпшення безпеки та ефективності для стейкерів?

Satoshi Plus приносить конкретну користь власникам Bitcoin через різноманітні способи. По-перше, Satoshi Plus винагороджує гірників Bitcoin за делегування їх хеш-сили, так подвоюючи заохочення гірників Bitcoin забезпечити мережу Bitcoin. По-друге, стейкінг BTC за допомогою Satoshi Plus надає нативний дохід Bitcoin вперше в історії. Bitcoin тепер має стейкінгові винагороди, подібно Ethereum, не компрометуючи жодного зі своїх конструктивних принципів.

Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
Bitcoin-кошельки эпохи Сатоши оживают: 50 BTC вышли из спячки
🔍 Статья: Восход Bitcoin эпохи Накамото: недавние транзакции Satoshi-era кошельков. Редкие переводы с кошельков 2009 года. Возможно, связаны с создателем BTC. 🚀🔒
Просмотреть
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Старт и финиш бычьего рынка биткоина
Аналитическая фирма CryptoCon уверено предсказывает наступление бычьего рынка биткоина по Puell Multiple. Заключение: биткоин готовится к значительному росту цены, следующий бычий период начнется после 28 ноября 2024 года. 🚀📈
Просмотреть