Загадковий переклад $1,9 мільярда Solana (SOL)

Загадковий переклад $1,9 мільярда Solana (SOL)

Загадковий переклад $1,9 мільярда Solana (SOL) привертає увагу

Спокій недільного криптовалютного ринку був порушений сьогодні вражаючим переміщенням на суму $1,9 мільярда вартості токенів Solana (SOL) між невизначеними гаманцями. Ця масштабна транзакція включала понад 11 мільйонів SOL і привернула увагу спостерігачів ринку та викликала спекуляції.

За даними Whale Alert, переміщення почалося з токенів SOL, які були переміщені з адреси `DnDz` на `4njYP.` Незабаром після цього токени були знову переведені на `4fAG,` кінцево потрапивши на нову адресу без попередньої історії транзакцій.

Той, хто стоїть за цим значним рухом, залишається невідомим, так само, як і причина вибору неділі — зазвичай малоліквідного дня на крипторинку — для такого значного переміщення.

🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 🚨 11 040 253 #SOL (1 911 291 365 USD) переведено з невідомого гаманця на невідомий гаманець https://t.co/ewaG2azyPR — Whale Alert (@whale_alert) 19 травня 2024 Solana до $200?

Ця загадкова транзакція відбувається в момент, коли вартість Solana зазнає помітного росту. SOL завершує тиждень з вражаючим приростом майже на 20%, торгуючи на рівні $171. Це найбільш прибутковий тиждень для Solana з початку березня, що надає додатковий стимул після місяця й півтора спадів цін, коли SOL мучилася, щоб перевищити рівень в $200.

Час цього перекладу викликає питання серед аналітиків ринку. Чи може цей рух бути стратегічною грою великих учасників, або `китів`, щоб підготуватися до неминучої волатильності у ціні Solana?

Нещодавній позитивний тренд може підштовхувати цих великих гравців до позиціонування для наступної спроби просунути SOL поза критичний поріг в $200. Увага тепер зосереджена на Solana, коли спостерігачі ринку чекають на наступні події в цій розвиваючійся саги.

Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Лучшие проекты DAO с высокой социальной активностью
Обзор: Лидеры проектов DAO по социальной активности по данным Phoenix. $TAO впереди, $ICP на втором месте. Проекты широко известны и активно взаимодействуют с сообществом. 🔝🚀
Просмотреть