Розблокування токенів на ринку: понад $1 млрд - Подробиці

Розблокування токенів на ринку: понад $1 млрд - Подробиці

Продажне сповіщення: Понад $1 мільярд розблокувань токенів на цьому тижні

Понад $1 мільярд токенів буде випущено на криптовалютний ринок з початку понеділка, 20 травня. Це може призвести до масштабної події розпродажу, яка головним чином зачепить інвесторів Pyth Network (PYTH) та Avalanche (AVAX).

Раніше Finbold повідомляв, що у травні відбудеться понад $4 мільярди розблокувань токенів з різних проєктів. На минулому тижні Aevo (AEVO) вивільнив $1 мільярд, який ми позначили як криптовалюту, уникайте торгівлі через цю інфляцію.

Тепер, протягом наступних семи днів, ринок побачить випуск на суму $1.27 мільярдів від шести криптовалют. PYTH домінує в семиденній загальній інфляції з розблокуванням на суму $905.72 мільйона, збільшуючи своє постачання на 141.7%.

Крім того, Avalanche вивільнить $348.18 мільйона в AVAX, тоді як SpaceID (ID), Acala (ACA), Euler (EUL) та 1inch (1INCH) складають решту $16.1 мільйона. Finbold отримав ці дані з TokenUnlocksApp 19 травня.

Pyth Network (PYTH) розблокується майже на $1 мільярд токенів

Розблокування мережі Pyth відкриє інфляційний тиждень, випустивши 2.13 мільярда токенів 20 травня. Понад половина цієї суми зарезервована для зростання екосистеми, яка контролюється та розподіляється командою Pyth. Так само, $320 мільйонів зарезервовано для винагороди видавця та розвитку протоколу, тоді як 250 мільйонів PYTH призначені інвесторам в `Приватні продажі`.

На момент написання, Pyth Network торгувався на рівні $0.42 з ринковою капіталізацією $630 мільйонів та 1.5 мільярда PYTH в обігу. Тому трейдери криптовалюти можуть очікувати, що це масштабне розблокування токенів вплине на його ціну, оскільки розпродажі відбудуться в наступні тижні.

Розблокування 9.55 мільйонів AVAX в Avalanche

Тим часом, Avalanche продовжить з щомісячними розблокуваннями токенів 22 травня. Як і в попередні місяці, протокол випустить 9.55 мільйонів AVAX, цього разу на суму майже $350 мільйонів.

Щодо розподілу, Команда отримає 4.50 мільйони AVAX, в даний час на суму майже $165 мільйонів.

Крім того, Стратегічні партнери та Фонд збільшать свій казначейський запас на 2.25 мільйона та 1.67 мільйона AVAX відповідно. Це відкриє загрозу майбутніх розпродажів на суму понад $142 мільйонів від цих сутностей самостійно.

Проте, найбільш ліквідним розблокуванням буде 1.13 мільйона AVAX ($41.05 мільйона) для спільного аірдропу.

Проте, незважаючи на значну інфляцію постачання з розблокуваннями, ці токени все ще можуть показати позитивний ціновий рух у наступні кілька днів. Криптовалютний ринок непередбачуваний, і все може статися, навіть в невигідних економічних умовах.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування – це спекуляція. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під ризиком.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть