Топ зростання дня: FLOKI, PEPE, ETHENA

Топ зростання дня: FLOKI, PEPE, ETHENA

Топ криптовалютні зростання дня: FLOKI, PEPE та ETHENA

Згідно з Coinmarketcap, Floki, Pepe та Ethena є лідерами у зростанні криптовалют. Глобальна капіталізація криптовалютного ринку на момент написання становить близько $2.56T.

Криптовалютний ринок переживає підйомний рух, а глобальна капіталізація криптовалютного ринку становить $2.56 трильйона, зростання на 1.69% за останні 24 години та приблизно на 118% за останній рік. Загальний торговий обсяг криптовалют минулого дня склав $66.8 мільярда, за даними від CMC.

Значно, деякі токени очолюють за капіталізацією ринку, а деякі за торговим обсягом. Індустрія спостерігає щоденне зростання та падіння, засноване на результативності криптовалют. Трейдери та інвестори прогнозують загальний биковий ринок у найближчому майбутньому.

Згідно з CoinMarketCap, топ-3 лідери зростання дня - Floki (FLOKI), Pepe (PEPE) та Ethena (ENA). Floki Inu (FLOKI)

Floki Inu, натхненний популярною мем-криптовалютою Shiba Inu, сьогодні вражає зростанням. На момент написання Floki торгується за $0.00021, зростанням на 0.97% за останні 24 години, за даними з CMC. Торговий обсяг становить $2.82M. Floki розширив свою екосистему поза мем-койн, включаючи елементи, такі як геймінг та колекції NFT. FLOKI DAO вирішує спалювати 15.24 мільярда токенів. Значно, більшість 99.84% від загальної кількості голосів підтримує пропозицію щодо спалення.

Pepe (PEPE)

Pepe, названий за інтернет-мемом Пепе Жаба, також суттєво піднявся. Наразі Pepe торгується за $0.00001002, зростанням на 0.62% за день. Торговий обсяг складає $8.65M. Ціна мем-койну рісла раніше через високий торговий обсяг та ентузіазм спільноти. Pepe і надалі привертає інвесторів, сприяючи значним рухам ціни. PEPE нещодавно перевершив інші криптовалюти, досягнувши нового ATH в $0.00001156 незважаючи на падіння ринку.

Ethena (ETH)

Ethena, синтетичний долар, побудований на Ethereum, є ще одним помітним лідером зростання. Він торгується за $0.7936, зростанням на 12.50% протягом 24 годин. Торговий обсяг становить $3.49M. Ethena був визнаний за свій творчий підхід на криптовалютному ринку. Монета виділяється від типової історії монети та використовує блокчейн технологію для надання фінансових продуктів. Його результати свідчать про довіру та інтерес інвесторів. Ethena привертає увагу нових інвесторів, оскільки здійснюються нові розвитки on-chain.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть