Ключові партнерства Aptos: Microsoft, Brevan Howard, SK Telecom, Boston Consulting Group

Ключові партнерства Aptos: Microsoft, Brevan Howard, SK Telecom, Boston Consulting Group

Компанія Aptos оголосила про стратегічні партнерства з Microsoft, Brevan Howard та іншими

Aptos Labs оголосила про ряд значних партнерств з провідними компаніями в галузі технологій та фінансів, включаючи Microsoft, Brevan Howard, SK Telecom та Boston Consulting Group.

Ці співпраці повинні покращити пропозиції Aptos з фокусом на відповідність, конфіденційність та передову технологічну інтеграцію.

Ось основні відомості з партнерств: Комплексні рішення з Aptos Ascend

Варто відзначити, що Aptos Labs запускає Aptos Ascend, комплексний набір інструментів, призначений для інституційних застосувань.

Цей набір пропонує широкий спектр рішень, призначених для виконання регуляторних вимог, забезпечення конфіденційності транзакцій та включення обов`язкових перевірок клієнтів (KYC).

Роль Microsoft та сервісу Azure OpenAI

Одним з ключових компонентів цих партнерств є інтеграція хмарного обчислення Microsoft Azure та сервісу Azure OpenAI. Ця інтеграція дозволяє Aptos Ascend використовувати застосунки на базі штучного інтелекту, покращуючи його можливості та пропонуючи інноваційні рішення, такі як недавно введений чат-бот Aptos Assistant.

Ці інструменти на базі штучного інтелекту призначені для оптимізації операцій та надання збагачених взаємодій з користувачами.

Висновки та Інфраструктура від Brevan Howard

Співпраця з Brevan Howard приносить інсайти щодо інвестицій на ринку, які допоможуть фінансовим установам ефективно управляти послугами цифрової валюти та управління активами.

Поширюється, що Aptos Ascend скористається експертизою Brevan Howard у навігації складним ландшафтом цифрових фінансів.

Покращення від SK Telecom та Boston Consulting Group

SK Telecom вносить свій внесок у це партнерство своїми передовими технологіями Web3, включаючи функціональність `гамана-як-сервіс`. Цей внесок є особливо стратегічним, беручи до уваги міцну присутність SK Telecom в Південній Кореї, одному з найактивніших ринків криптовалют.

Їх технологія покращить можливості Aptos Ascend, обслуговуючи аудиторію, яка орієнтована на технології, та інституційних учасників, які бажають досліджувати варіанти DeFi.

Boston Consulting Group, відомий своїми послугами управлінського консалтингу, керуватиме успішним впровадженням та широким прийняттям Aptos Ascend. Їх експертиза забезпечить не тільки досягнення стратегічних цілей платформи, але й ефективно вирішить практичні виклики впровадження рішень DeFi в глобальному масштабі.

Ціна токена APT зросла на 2% після того, як новини стали відомі, торгується на рівні $9,37 з обсягом торгів за 24 години в $238 мільйонів, що свідчить про позитивний настрій ринку та впевненість інвесторів.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть