Надані можливості фермерам сибілів: LayerZero виявила понад 800 тисяч потенційних адрес.

Надані можливості фермерам сибілів: LayerZero виявила понад 800 тисяч потенційних адрес.

LayerZero виявила понад 800 тисяч потенційних адрес сибіла

LayerZero надала можливість фермерам сибілів самостійно повідомляти про свою діяльність. Було позначено 2 мільйони адрес, і понад 800 тисяч адрес було визначено як потенційні сибіли.

Сибіл LayerZero завершила фазу самостійного повідомлення, де користувачі могли повідомляти про фіктивні або дубльовані адреси сибіла, створені для збентеження системи. Спочатку було підозрювано понад 2 мільйони адрес на сибіли, і після завершення фази їхнього виявлення це число скоротилося до 803093. Адреси, що були самостійно повідомлені, отримають 15% від запланованих токенів, а кваліфіковані користувачі отримають решту 85%.

LayerZero збирається розпочати полювання на сибілів в наступні два тижні. Це почнеться 18 травня 2024 року і закриється 31 травня 2024 року. Під час цього полювання основним вимогам є принаймні 20 адрес сибілів з чіткою методологією. Це також може допомогти перевірити та повідомити про підозрілі дії. Крім того, ті, хто виявить і повідомить про аутентичні адреси сибілів, отримають 10% токенів, що були виділені для шахрайських адрес. Це дозволяє учасникам спільноти заробити частку токенів.

Початковий список буде утримуватися, а остаточний список сибілів буде опубліковано після закриття полювання на сибілів 31 травня.

Фаза самостійного повідомлення про сибілів завершилася з полюванням на сибілів, що свідчить про зусилля забезпечити мережу від шахрайської діяльності. Акцентуючи увагу на прозорості діяльності та використання спільноти, LayerZero має на меті зробити свою екосистему безпечною й справедливою. Ініціатива самостійного повідомлення

LayerZero розкрила значну ініціативу два тижні тому, яка пропонує фермерам сибілів можливість самостійно повідомляти про свою діяльність. Вони можуть повідомляти про діяльність через канали, що надані протоколом.

Сибілізм - це практика створення фіктивних адрес у децентралізованій мережі. Це маніпулює процесами голосування, розподілом токенів або механізмами урядування. Атаки сибілів становлять велику загрозу надійності децентралізованих мереж.

Рішення LayerZero надати фермерам Сибілів можливість самостійно повідомляти свідчить про інтегрітет мережі. Більше того, після фази самостійного повідомлення були виявлені потенційні адреси сибілів. Будуть прийняті додаткові заходи для виявлення та пом`якшення атак сибілів.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть