Shibarium: Гроук розкриває деталі про TREAT

Shibarium: Гроук розкриває деталі про TREAT

Shibarium: Відкриття Інсайту Гроука про TREAT розкрито внутрішнім кібердивом Shiba Inu

У розглянутому розвитку подій для спільноти Shiba Inu (SHIB), відомий член команди, Люсі, поділилася розкриттями Гроука про довгоочікуваний токен TREAT.

Токен TREAT був предметом спекуляцій та очікувань у спільноті Shiba Inu протягом певного часу. Як частина ширшої екосистеми Shiba Inu, очікується, що TREAT відіграє важливу роль у розширенні корисності та функціональності Shiba Inu та її пов`язаних проектів.

У центрі палких обговорень недавні розкриття від Гроука, конверсаційного чат-бота, розробленого компанією штучного інтелекту xAI Ілона Маска, проливають світло на те, чого може очікувати спільнота.

За відомостями Гроука, довгоочікуваний токен TREAT ще не було випущено, що підкреслила Люсі. Це стає необхідним в умовах широкого обговорення та недостовірної інформації щодо запуску токену.

Ревелація Гроука свідчить про те, що команда Shiba Inu приділяє увагу дотриманню дбайливого підходу до релізу TREAT. Акцент робиться на тому, щоб забезпечити, що токен повністю функціональний та готовий задовольнити потреби спільноти. Ця стратегічна витримка демонструє зобов`язаність команди до якості та стабільності над поспіхом випуску.

Нехай навіть @grok знає, що $TREAT з екосистеми Shibarium ЩЕ НЕ ВИПУЩЕНО! pic.twitter.com/0evtfs3MHY

Останнє розкриття Гроука, що токен TREAT ще не був випущений, слугує важливим нагадуванням про важливість перевірки інформації через офіційні джерела. Тоді як спільнота Shiba Inu нетерпляче чекає подальших оновлень щодо TREAT, недавнє уточнення допомагає забезпечити, що учасники добре інформовані та захищені від можливих шахрайств.

Хоча токен TREAT ще не був випущений, його очікуваний запуск продовжує приносити захоплення. Команда Shiba Inu залишається відданою впровадженню нових функцій та поліпшень до своєї екосистеми, а запуск TREAT очікується відіграти значну роль в цьому процесі розвитку. Члени спільноти Shiba Inu закликаються слідкувати за оновленнями, поки команда працює над офіційним запуском токену.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть