Нові рівні Bitcoin: бики готуються пробити опір

Нові рівні Bitcoin: бики готуються пробити опір

Ось нові рівні Bitcoin, на які варто звернути увагу, оскільки бики готуються пробити опір

Bitcoin (BTC) зараз торгується з бичою нахилом, з криптовалютами, які піднімаються до найвищої точки за останній місяць.

Оскільки актив показує силу, ринок залишається в напрузі щодо наступного кроку, особливо якщо Bitcoin готується повернутися до іншого рекордного максимуму.

При дослідженні наступного траєкторії ціни Bitcoin, криптоаналітик RLinda вказав у дописі на TradingView 18 травня, що бики готові викликати опір Bitcoin. За словами аналітика, покупці підняли ціну Bitcoin після успішного захисту діапазону підтримки $64,500-$65,000, тестуючи опір на рівні $67,250.

Вона зауважила, що відсутність наступного падіння свідчить про передварний консолідації. Це свідчить про те, що бики накопичують позиції з метою прориву, готуючись до стійкого вищезазначеного руху. Ключові рівні для спостереження

Тим часом, аналітик вказала, що з Bitcoin показує бичовий нахил, ключові рівні опору, на які варто звертати увагу, становлять $67,250, $71,500 і $73,700, в той час як важливі рівні підтримки включають $65,250, $64,500 і $61,500.

До речі, великий інтерес і вигідне фундаментальне середовище можуть значно посилити ціну. Аналіз вказує на те, що проривши ці рівні опору може відкрити шлях для продовження бичого нахилу.

`Bitcoin зараз виглядає досить бичаче. Великий інтерес, сприятлива фундаментальна база можуть впливати на посилення ціни. Наразі варто звернути увагу на ці рівні, прорив яких може дати продовження руху, цілі вказані на графіку,` сказав експерт.

У цілому, RLinda зауважила, що згідно з локальним таймфреймом Bitcoin, є вказівка на закінчення локаційної корекції та початок потенційно значущого третього хвилі утворення.

Додатково, аналітик вказала на те, що Bitcoin переживає консолідацію з великими обсягами, накопиченими міцними покупцями. Ця фаза консолідації є ключовою, оскільки вона може перетворитися у фазу розподілу, що ще більше прискорить бичий тренд, якщо покупці залишаться настійкими.

Варто зазначити, що бичий нахил Bitcoin зараз слідує за апрельським релізом CPI, який показав сповільнення інфляції та дані щодо збільшення роздрібного та інституційного інтересу до біржових фондів (ETF). Це сигналізує сталий відновлення для Bitcoin після того, як вона почала травень в червоній зоні, опускаючись до рівня $56,000. Аналіз ціни Bitcoin

На момент написання Bitcoin торгувався за $67,290, з щоденними приростами 1%. На тижневому графіку Bitcoin зріс майже на 11%.

Додатково, технічні показники Bitcoin вказують на бичий настрій. Підсумок одноденних вимірювань, витягнутих з TradingView, відповідає `купити` настрою при 15. Середні рухи вказують на `сильний купити` на рівні 13, тоді як осцилятори залишаються `нейтральними` на рівні 8.

Звісно, Bitcoin готується до удару до іншого рекордного максимуму, досяжність якого може бути впорядкована, якщо криптовалюта зможе повернутися до рівня $70,000.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування - це спекулятивна справа. Інвестуючи, ви ризикуєте свій капітал

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть