Новини про понад 841 мільйон XRP проданих Ripple

Новини про понад 841 мільйон XRP проданих Ripple

Компанія Ripple продала понад 841 мільйон XRP в першому кварталі 2024 року та наразі утримує 44,9 мільярда монет, з 40 мільярдами на даний момент у депозиті, згідно з останнім квартальним звітом ринку XRP.

В звіті освітлено кілька новинок навколо XRP та XRP Ledger у першому кварталі 2024 року, зокрема зростання транзакцій, зниження вартості транзакцій та запуск XLS-30 для функціоналу AMM. Звіт ринків XRP за перший квартал 2024 року доступний за посиланням: https://t.co/rd2kKQMNvR

Значущі ринкові події у першому кварталі включають:

  • 🇺🇸 Продовжуване попит США на BTC Spot ETFs
  • 📶 Зростання обсягів CEX та DEX
  • ⚖️ Ключові регуляторні та юридичні оновлення
  • 🔗 Технічні покращення блокчейну, включаючи AMM на #XRPLedger

Ripple підтвердиває, що у державці було 45,78 мільярда XRP станом на 31 грудня 2023 року. Однак ця цифра впала нижче позначки у 45 мільярдів наприкінці першого кварталу 2024 року, знизившись до 44,94 мільярда XRP станом на 31 березня 2024 року. Цей баланс становить 44,94% максимального постачання XRP, відзначаючи перший раз, коли Ripple утримує менше 45% від постачання XRP.

Оновлена цифра показує, що Ripple продала 841,5 мільйон XRP у першому кварталі року, що становить вражаючі $440,6 мільйона за поточною ціною одиниці в розмірі $0,5236. Однак ця цифра вказує на 16% зниження у продажах XRP компанії Ripple, порівняно з 1,006 мільярдом XRP, зафіксованим в попередньому кварталі.

З нинішнього балансу у 44,94 мільярда, 40,1 мільярда монет знаходяться в 12 депозитних гаманцях. Це представляє заблоковані активи, що підлягають випуску з депозиту щомісяця. Однак останні дані, отримані від XRPL провідника XRPScan, підтверджують, що ця цифра знизилась до 39,7 мільярда XRP на момент звіту, при цьому Ripple продала 400 мільйонів XRP у квітні та травні.

Тим часом, звіт Ripple показує, що компанія утримує 4,84 мільярда XRP на балансі доступного для витрат з 44,94 мільярда загального у утриманні на 31 березня. Це вказує на те, що баланс для витрат технологічної компанії знизився на 237 мільйонів XRP за останній квартал.

Останнім часом продажі XRP компанії Ripple породили стурбованість серед декількох учасників ринку, які вважають, що ці продажі спричинюють постійну неефективність XRP.

Однак головний технічний директор Ripple Девід Шварц відхилив ці твердження. Інші повторили передруковано його думки, підкреслюючи, що інфляційна ставка XRP нижча, ніж у інших активів, таких як Solana, але останні виступили дуже добре.

Реагуючи на запити спільноти, Шварц підкреслив, що Ripple не має іншого вибору, крім як неперервно зменшувати збережені XRP. Головний технічний директор Ripple підтвердив, що компанія потребує радикального зменшення кількості XRP, що утримується. Він відзначив, що варіанти, такі як викидання монет, не матимуть позитивного впливу на ціну, посилаючись на приклад Stellar.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть