Крипто-трейдер заробив понад $100 000 за допомогою твітів

Крипто-трейдер заробив понад $100 000 за допомогою твітів

Як крипто-трейдер заробив понад $100 000 за допомогою двох твітів

Рішення другого рівня Ethereum під назвою Blast продовжує бути прибутковим місцем для заробітку грошей. У четвер, користувач Twitter з ніком Punk9059 - відома псевдонімна особистість криптоіндустрії - заявив, що заробив понад $100 000 у вартості криптовалюти, переважно завдяки двом твітам, пов`язаним з мем-монетою Pacmoon.

`Я отримав понад $100 тис. за два твіти`, - написав Punk9059 у своєму твіттері. `Найцікавіше в тому, що я і не мав уявлення, що це станеться`.

Pacmoon - це мем-монета на мережі Blast, яка запустила свою основну мережу у кінці лютого. Мережа Blast зібрала значний обсяг уваги, накопичивши понад $1,4 мільярда загального заблокованого значення перед надходженням будущого розподілу токенів BLAST у кінці червня.

Мем-монети - це токени, що базуються на інтернет-мемах, знаменитостях або брендах. Pacmoon використовує візуальні елементи, натхненні грою Pac-Man, та нагороджує взаємодію в соціальних мережах та спільНсть, видаючи прихильникам токени за поширення відповідного контенту.

Показавши твіти, Punk9059, який працює для Memeland та раніше був у Proof, вказав, що перший твіт був про новину про безкоштовний розподіл токенів Pacmoon (PAC) для учасників мережі Blast разом із його реферальним кодом, 28 лютого. Це був популярний твіт, безумовно, але вигоди були ще більшими, ніж очікувалося, завдяки помилці.

`Цей твіт став вірусним`, - сказав Punk9059. `Люди копіювали текст. І мій друг [Франк ДеГодс] помилково опублікував мій код замість свого.

Франк ДеГодс, відомий також як Роун Вора, засновник проектів NFT DeGods та y00ts та має значний прихильників в Twitter. Його помилково опублікований реферальний код в кінцевому підсумку дуже вигідно приніс користь Punk9059 - хоча у той час токен PAC не був дуже вартим.

Punk9059 сказав, що вдячний у розмірі $50 Франку за його помилковий твіт з неправильним реферальним кодом. І цей твіт, включаючи фото Франка, який тримає в руках $50 та обіймається з Punk9059, також став вірусним - тому отримано більше винагороди.

Він отримав 354 179 PAC за реферали, а також ще 698 137 токенів PAC за перегляди твітів, врешті-решт, загалом 1 052 316 токенів, що дорівнює $168 370 станом на четвер. На момент написання цієї статті ця сума становить близько $218 000, оскільки PAC зросла на 7% за останні 24 години.

`Було ще кілька твітів, але ці два зробили основну частину роботи`, - сказав Punk9059. `Найкраще? Мої фоловери теж перемогли, якщо вони бачили твіт та зареєструвались`.

`Ми це приймемо`, - додав він.

Punk9059 не надав негайну відповідь на запит Decrypt.

Відредаговано Андрю Хейвард

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть