Неймовірний ріст ціни BONE: новини з ShibaSwap

Неймовірний ріст ціни BONE: новини з ShibaSwap

BONE стрімко підскочив після успішної інтеграції ShibaSwap з Shibarium

Після успішної реалізації ShibaSwap на Shibarium, рішенні про масштабованість другого рівня проекту, вартість Bone ShibaSwap (BONE), управлінський токен децентралізованої криптовалютної біржі Shiba Inu та офіційний токен газу Shibarium побачив двоцифрове зростання.

Децентралізований інструмент торгівлі криптовалютами ShibaSwap нарешті повернувся на Shibarium, як стверджується в заяві, випущеній розробницькою командою Shiba Inu у середу. Платформа в даний час працює як мульти-ланцюговий DEX як на блокчейні Shibarium, так і на мережі Ethereum, що є значним розвитком для бізнесу. З цим інтегруванням ShibaSwap входить в нову еру адаптивності та потужності, яка зміцнює, а не заміщує його основні зв`язки з Ethereum.

За статистикою CoinMarketCap, BONE зазнав помітного зростання в 20% після позитивної заяви. Він змінився з $0,5725 о 20:00 ET у вівторок на $0,688 о 10:00 ET у середу. Позитивні висловлювання від важливих учасників у проекті Shiba Inu сприяли росту BONE.

Головний творець і творча сила проєкту, Ситосі Кусама, висловив сподівання щодо майбутнього ShibaSwap. Хоча вже було зроблено багато прогресу в інтегруванні ShibaSwap в Shibarium, Кусама вказав у своєму виступі, що залишається багато роботи. Крім того, Каал, керівник розробницької команди Shiba Inu, який виступає під псевдонімом Каал, поділився думками Кусами.

Каал заверив громаду, що команда продовжуватиме присвячувати себе покращенню і розвитку проекту. У заяві Каал зазначив, що команда буде продовжувати випускати оновлення та покращення на регулярній основі й надалі. Інвестори та учасники спільноти були додатково обтішені відданістю Каала та команди розробників до інновацій та постійного вдосконалення, що підтримало рух ціни BONE вгору.

Вражаюче у десятеро зростання вартості BONE, власного токена ShibaSwap, може бути поєднанням елементів, які підняли хвилю покупок і підняли токен до рівнів, які не мали раніше шансів бачити. Позитивні відгуки від важливих учасників у проєкті Shiba Inu, таких як Ситосі Кусама та Каал, розповсюдилися по громаді, даруючи надію та довіру в те, куди рухається ініціатива.

Сприятливий ринковий настрій у великій криптовалютній індустрії, визначений позитивними тенденціями та збільшенням інституційної прийнятості, створив атмосферу, в якій альткоїни, такі як BONE, могли процвітати. Під час загального ринкового стрибка інвестори, які шукали можливість отримати доступ до перспективних проєктів з відмінними фундаментальними показниками, могли побачити BONE як привабливу інвестиційну можливість.

Поточні торгові дані на четвер те, що управлінський токен ShibaSwap, BONE, торгувався за $0,6279, зі стійким обсягом торгів за останні 24 години у розмірі 12 108 479 доларів США. Це представляє значний 9,60% зріст за останні 24 години, що свідчить про зрослі інтерес і активність покупок для монети.

За останні сім днів BONE зросла на 10,83%, демонструючи постійний позитивний настрій та сильний ентузіазм серед учасників ринку. Крім того, монета мала значне зростання вартості на 8,67% за останні 30 днів, що демонструє її стійкість і потенціал генерувати цінність з плином часу. Це доводить, що BONE став важливим гравцем у просторі децентралізованої фінансової сфери і продовжить підтверджувати свою перевагу на криптовалютному ринку.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть