Засновник Telegram отримав в подарунок 7 мільйонів доларів у криптовалюті Notcoin

Засновник Telegram отримав в подарунок 7 мільйонів доларів у криптовалюті Notcoin

Засновник Telegram Павло Дуров повідомив, що він утримає подарунок у сумі 7 мільйонів доларів у вигляді Notcoin до поки він не зросте в 100 разів.

Гравці Notcoin були щедрими перед запуском токена NOT у четвер, оскільки понад півмільйона гравців популярної Telegram-гри пожертвували частину своїх інгеймових монет засновнику Telegram Павлові Дурову. Зараз ця сума вже варта мільйони доларів, і Дуров каже, що утримує їх на випадок потенційного зростання в 100 разів.

Понад 552 000 гравців Notcoin пожертвували частину своїх інгеймових монет Дурову ще в лютому, як частину зусиль команди Notcoin, яку називають Open Builders, для подяки засновнику Telegram за месенджер, у якому розміщена криптогра.`.

Всього Дуров отримав понад 1,03 мільярда токенів NOT, або трохи понад 1% загальної кількості Notcoin на відкритій мережі (TON). Написано, що вони вартоють близько 7,3 мільйона доларів, але на початку цього пишуть, що ціна була трохи нижче 6,8 мільйона доларів, коли Дуров раніше виклав в Інтернет.

Дуров, якого оцінюють у Forbes у 15,5 мільярдів доларів, практично не потребує грошей. І він не продає. Але якщо токен NOT стрімко зросте в ціні, він каже, що їх продаватиме, щоб краще підтримувати Telegram. 1 030 383 291,36 Notcoin (6,8 млн доларів США) були надіслані як пожертва Павлу Дурову та Telegram.

`Півмільйона користувачів Notcoin дарували мені 6,8 мільйона доларів вартістю Notcoin! Дякую вам`, - написав Дуров на Telegram. `Я буду утримувати ці монети до того часу, коли вони перетворяться на 680 мільйонів доларів, після чого я витратжу їх на покупку додаткових серверів для Telegram.`

Notcoin - це найбільший старт геймінгового токена цього року, який дебютував на ринковій капіталізації практично 1,5 мільярдів доларів вранці у четвер. Нові криптовалюти часто є волатильними, і, без сумніву, NOT втратили вартість після дебюту - впали на 50%, до поточної ціни трохи вище 0,007 долара за даними CoinMarketCap.

Тим не менш, NOT - це 101-а за величиною криптовалюта за ринковою капіталізацією на суму 746 мільйонів доларів, і набрав більше, ніж 1 мільярд доларів торгового обсягу у перші 24 години після запуску.

Notcoin планує перезапустити свою гру на збір монет, щоб заробляти криптовалюту, і служити платформою для додаткових ігор у намаганні стати `Netflix соціальних, вірусних ігор`, - сказав співтворець Саша Плотвінов журналісту Decrypt GG у квітнію.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть