Нове партнерство NEAR Protocol та SuperSight AI: розвиток децентралізованого штучного інтелекту

Нове партнерство NEAR Protocol та SuperSight AI: розвиток децентралізованого штучного інтелекту

NEAR Protocol і SuperSight AI уклали стратегічний союз, щоб просунути децентралізований штучний інтелект вперед.

В значному розвитку для галузей блокчейну та штучного інтелекту SuperSight AI оголосив стратегічне партнерство з NEAR Protocol, спрямоване на розвиток децентралізованого штучного інтелекту через покращення доступності даних.

Ця співпраця призначена змінити ландшафт децентралізованого штучного інтелекту, використовуючи надійні рішення для доступності даних NEAR Protocol для підтримки інфраструктури Sovereign Layer 2 від SuperSight. Високопродуктивна інфраструктура NEAR Protocol підтримує рішення у галузі штучного інтелекту від SuperSight.

SuperSight AI, піонер у секторі децентралізованого штучного інтелекту, ставить перед собою завдання вирішити критичні проблеми масштабованості та ефективності в застосунках штучного інтелекту. Інтегруючи рішення для доступності даних NEAR Protocol, SuperSight може запропонувати масштабовану та ефективну рамку для операцій з штучного інтелекту.

Ця інтеграція спроможна знизити комісії за транзакції на понад 90% в порівнянні з іншими мережами, зробляючи часті взаємодії з даними більш доступними і доступними для користувачів у різних галузях промисловості.

NEAR Protocol вносить свій внесок у це партнерство з високопродуктивною блокчейн інфраструктурою, яка має пропускну здатність 4 MB / с на кожну частину та підтримує понад 100 мільйонів облікових записів з 16 мільйонами щомісячно активних користувачів.

З моменту запуску у 2020 році NEAR зберігає помітну 100% час роботи, забезпечуючи таку надійність, що SuperSight потребує для ефективного розгортання своїх рішень з штучного інтелекту. Використання передових криптографічних технік, таких як зобов`язання KZG та кодування по стандарту Ріда-Соломона, відіграє важливу роль у цій співпраці.

Ці методи забезпечують ефективне та безпідставне підтвердження даних, тоді як розумна стратегія обрізки NEAR тримає дані доступними протягом приблизно 60 годин, не обтяжуючи рівень консенсусу. Цей підхід значно підвищує ефективність операцій з даними та підтримує масштабованість застосунків SuperSight.

Я думаю, що вони побачили, що NEAR DA пропонує неперевершену продуктивність та вартість.

Оптимізація застосунків штучного інтелекту для широкого використання

Партнерство між SuperSight AI та NEAR Protocol - це не просто технічна інтеграція; це крок до того, щоб зробити застосунки штучного інтелекту на основі блокчейну більш доступними та корисними у повсякденних сценаріях.

Подолавши виклики масштабованості та знизивши операційні витрати, SuperSight прагне наблизити свої рішення з штучного інтелекту до широкого використання, що приносить користь секторам від охорони здоров`я до фінансів.

SuperSight AI ентузіазмується можливостями, які створює це партнерство. Команда висловила емоції від співпраці з NEAR Protocol для розширення меж того, що можливо у децентралізованому штучному інтелекті. Ця співпраця має сприяти інноваціям та розвитку у галузі штучного інтелекту та блокчейну, що призведе до більш міцних та зручних застосунків.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть