Роздача токенів на zkSync наприкінці червня

Роздача токенів на zkSync наприкінці червня

ZkSync, мережа Ethereum Layer-2, нагадує про роздачу токенів до кінця червня

ZkSync заявила, що надходяще оновлення v24 буде останнім перед передачею управління мережею у руки спільноти.

Блокчейн layer-2 має загальний обсяг заблокованих коштів у розмірі 141 мільйона доларів.

Zero-knowledge (ZK) rollup zkSync вказала, що роздача токенів управління відбудеться наприкінці червня.

Мрії про роздачу почали висловлюватися з березня минулого року, коли інвестори перенесли понад 8 мільйонів доларів в токенах на zkSync, щоб мати право на отримання. Обсяг заблокованих коштів (TVL) з тих пір збільшився до 141 мільйона доларів, за даними DefiLlama.

`Надходження випуску v24 - останнє заплановане оновлення протоколу, необхідне перед передачею управління мережею спільноті. Решта відсутніх складових повинні бути на місці до кінця червня`, - написала zkSync на X.

ZkSync - мережа layer-2, призначена для масштабування Ethereum, забезпечуючи доступніші транзакції шляхом виконання обчислень та зберігання даних поза ланцюжком; таксономічно кажучи, вона класифікується як підтип layer-2, відомий як ZK rollup, який ґрунтується на криптографії з нульовим знанням, розглядається як одна з найбільш перспективних нових технологій у блокчейні.

Вартість транзакцій стала значно дешевшою після оновлення Dencun Ethereum в березні, яке дозволило мережам layer-2, таким як zkSync, стискувати транзакції перед їхньою відправкою партіями на головну мережу Ethereum.

Плановий випуск токенів управління відбувається після ряду роздач протягом минулого року від EigenLayer, Renzo, Ethena та Wormhole, які вирішили винагородити ранніх прихильників, а не проводити традиційні продажі токенів.

Matter Labs, розробники zkSync, залучили загалом 458 мільйонів доларів у кількох раундах фінансування від Blockchain Capital та Dragonfly Capital.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть