Назва статті: XRP: Макс Кейсер звинувачує у виготовленні для викрадення мільярдів

Назва статті: XRP: Макс Кейсер звинувачує у виготовленні для викрадення мільярдів

XRP отримав від Макса Кейсера звинувачення у `виготовленні для викрадення мільярдів від дурнів`. Вокальний прихильник Біткоіна та колишній фінансовий журналіст Макс Кейсер опублікував твіт, в якому критикує одну з провідних альткойнів за капіталізацією ринку - XRP.

Крім цього, Кейсер також розкрив причини, чому мільйони людей обмінюють свої фіатні гроші на USDT від Tether. Макс Кейсер про XRP та Брада Гарлінгауса

Час від часу Кейсер публікує твіти про провідні альткойни, такі як XRP, ADA і SOL, критикуючи їх як `централізоване сміття` та підтримуючи главу Комісії з цінних паперів та бірж, Гері Генслера, у його критиці альткойнів як `нереєстрованих цінних паперів`.

У своєму останньому твіті Кейсер знову заявив, що очікує, що XRP продовжить падати до нуля по відношенню до Біткоіна.

Він йшов ще далі, коли заявив, що XRP був створений Брадом (Гарлінгаусом), генеральним директором Ripple, `для того, щоб вкрасти мільярди від дурних дурнів`. Кейсер вирішив не згадати, що XRP з`явився кілька років до того, як Гарлінгаус взяв посаду головного виконавця в Ripple Labs.

У той час, як він є прихильником децентралізованого Біткоїна, Кейсер нещодавно почав оцінювати доларовий стейблкоін USDT від Tether. Кейсер признає, що цей стейблкоін є централізованим. Однак він бачить в ньому засіб для знищення долара США. Він твітнув про цю цифрову валюту: `Це централізований, грошовий профіль до долара США`.

Потім він пояснив, чому багато людей змінюють свої фіатні монети на USDT, який працює на кількох мережах, включаючи Tron та Ethereum, щоб мати доступ до банківських послуг. `Мільйони людей обмінюють свої фіатні гроші на Tether, оскільки вони не мають банківських рахунків або доступу до банківських послуг`, - твітнув він, і `вони використовують Tether як долар`.

За останні 24 години Tether випустив вражаючу суму в $1 мільярд стейблкоінів на мережі Tron. Протягом останнього року ця компанія випустила 31 мільярд USDT як на Tron, так і на Ethereum, згідно з твітом, опублікованим аналітичним акаунтом @lookonchain.

Однак підтримку Кейсера для Tether можна пояснити тим, що нещодавно Tether почав виділяти частину своїх прибутків на покупку BTC.

Кейсер впевнений, що ці дії вбивають долар США як глобальну резервну валюту, `видавши фальшиву версію, якою користується мільйони, та розміщуючи відсоток від інвестування в Урядові облігації в Біткоїн`.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть