Нове оновлення колекції NFT Welly Friends SHIB: Деталі

Нове оновлення колекції NFT Welly Friends SHIB: Деталі

SHIB представляє важливе оновлення для колекції NFT Welly Friends: Деталі

Ронда NFT, яка була оголошена спочатку в 2022 році як спосіб підтримки зростаючої франшизи ресторанів Welly в Європі, щойно отримала дивовижне оновлення. Колекцію Welly Friends NFT оновлено SHIB: Що нового?

SHIB, унікальний конгломерат децентралізованих фінансів (DeFi), сьогодні оголосив оновлення колекції Welly Friends NFT, серії інноваційних NFT, що підтримують популярний ресторан та кейтеринговий бізнес в Італії.

  1. Готуйтеся до захоплюючого перетворення!
  2. Оновлена колекція @WellyFriends вже на живому.
  3. Ми приводимо вам свіже та яскраве оновлення!

Під час підготовки нового релізу творці NFT Welly Friends майстерно підвищили кожне профільне зображення у колекції, додаючи багато деталей, які говорять самі за себе, навіть у найменшому розмірі, замінивши 3D-моделі ручною витонченою мистецтвами. У результаті історія Welly World розкриває нові наративи про кожного персонажа.

Псевдонімний ведучий розробник Shiba Inu Сітосі Кусама підкреслює незвичайну `реальну` цінність нової колекції NFT:

`Welly - це інноваційний підхід до поєднання харчового блокчейн-інновації з мистецтвом NFT та творчістю. Колекція Welly Friends NFT обіцяє бути унікальним та захоплюючим способом взаємодії з NFT, який, крім того, партнерує з реальним кам`яно-цегляним бізнесом, який є одним з найцікавіших харчових брендів в Італії`.

Згідно з заявою команди, творці колекції принесли великий досвід, співпрацюючи з важливими гравцями цифрового сегменту, такими як Pixar і Supercell. Армія SHIB підтримує місцевий харчовий бренд в Італії.

Як попередньо повідомляло U.Today, співпраця між командою SHIB, спільнотою армії SHIB та ресторанами Welly вже досягла числа важливих віх.

Welly народився з ідеї привнести концепції блокчейну до реального світу харчових франшиз для людей, які шукають щось нове, інноваційне, здорове та смачне, після того як спочатку відкрився як ресторан у Неаполі, Італія, у 2021 році.

Розроблений нагородженим цифровим мистецьким студією Masquespacio і після ребрендингу та співпраці з SHIB, Welly зараз є цікавинкою в Неаполі як для місцевих мешканців, так і для туристів з усього світу.

З великим меню, наповненим ексклюзивними рецептами від відомого молодого шеф-кухаря Флінна МакГаррі, Welly має на меті пропонувати високоякісні страви у світі швидкого харчування.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть