Прогноз ЦЗ щодо Біткоїна на 5 років

Прогноз ЦЗ щодо Біткоїна на 5 років

Екс-генеральний директор Binance оживляє прогноз щодо Біткоїна на 5 років

У несподіваному русі екс-генеральний директор Binance, CZ, з`явився знову в соціальних мережах, щоб нагадати всім про прогноз щодо Біткоїна (BTC), який він зробив п`ять років тому. CZ, який зараз відбуває чотири місяці в`язниці в США, звернувся до свого поста 2019 року, де він передбачив значні зміни після того, як ціна біткоїна перевищила $8,000.

Зараз, коли ціна Біткоїна перевищує $66,000 та сягає максимальних висот близько $74,000, його прогноз виявився вірним.

5 років тому... — CZ 🔶 BNB (@cz_binance) 16 травня 2024

Поява CZ в соціальних мережах викликала цікавість, особливо з урахуванням його поточних юридичних проблем. У квітні його засудили до чотирьох місяців ув´язнення після того, як він визнав себе винним у відмиванні грошей, після свого відставання з посади генерального директора Binance.

Криптовалютна біржа також погодилася на значні штрафи у розмірі $4.3 мільярда. Прокурори спочатку вимагали трьох років ув`язнення для 47-річного підприємця, тому його чотиримісячний термін здається помітно легким.

Шлях до вершины

Протягом свого терміну CZ був ключовою фігурою у світі криптовалют, керуючи Binance ізробивший її одной з найбільших та впливових бірж у світі. Його рішення знову з`явитися та прокоментувати траєкторію ціни Біткоїна зацікавило як прихильників, так і критиків, підкреслюючи його істотний вплив на спільноту криптовалют.

Сам Біткоїн зазнав великого зростання з моменту початкового прогнозу ЦЗ. Криптовалюта має капіталізацію в розмірі 1.3 трільйонів доларів і встановила себе як ключовий актив на фінансовому ринку, поряд з традиційними інвестиціями, такими як золото і акції.

Її інтеграція в мейнстрім фінансів підтверджується схваленням спот-ETF на американському фондовому ринку, розширюючи свою привабливість для широкого кола інвесторів, включаючи пенсійні фонди.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть