Недоліки SUI: ціна, інтеграції та перспективи

Недоліки SUI: ціна, інтеграції та перспективи

SUI ціна захищає рівень $0,8880 серед кількох інтеграцій мережі Sui

Sui ціна відбила на підтримці на рівні $0,8880, готуючись зіткнутися з наступним рівнем опори на рівні $1,1556. Лідер ідентифікації цифрової особи Netki Corp приходить на Sui для підвищення безпеки та доступності децентралізованих фінансових систем. FanTV працює на Sui, дозволяючи творцям та користувачам створювати, споживати та заробляти, демократизуючи творчість за допомогою штучного інтелекту.

Sui (SUI) ціна не врахувала широке відновлення ринку в середу, продовжуючи падіння до рівня підтримки на рівні $0,8880. Однак з багатьма мережевими інтеграціями в роботі, альткоїн підготовлений навколо цього рівня і масштабує відновлення.

Також читайте: Щоденна кількість транзакцій на Sui досягає 41 мільйону, випереджає Solana з ціною SUI готовою до відновлення Інтеграції мережі Sui в роботі

Мережа Sui має декілька інтеграцій в планах, за словами їх офіційного облікового запису X. Серед них запланована інтеграція з компанією ідентифікації Netki Corp.

Співпраця допоможе зробити децентралізовані фінансові системи безпечнішими, менш вартісними та більш доступними, за словами Sui.

Sui також інтегрує OnboardID від Netki, що, для протоколів, які його активують, покращить процеси реєстрації користувачів та верифікації особи, зменшуючи витрати та спрощуючи виконання вимог щодо процесу включення для DeFi-застосунків Sui.

FanTV також інтегрувався з мережею Sui, дозволяючи творцям та користувачам почати створювати, споживати, заробляти та демократизувати з AI.

Sui - це блокчейн Layer 1 (L1), який призначений зробити володіння цифровими активами швидким, приватним, безпечним та доступним для всіх. Ці інтеграції вказують на міжоператорні та масштабні проекти.

Це також дає Sui доступ до нових ринків, підвищуючи функціональність, зростання, стійкість та конкурентоспроможність мережі Sui в швидкозмінній екосистемі блокчейн. Це може бути вигідно для ціни SUI. Ціна Sui масштабує відновлення

Sui ціна зростає майже на 20% за останні три дні, при цьому бики захищають рівень підтримки на рівні $0,8880. Проте, на основі перспектив індексу відносної сили (RSI), який залишається нижче середнього рівня 50, SUI ще не готовий для покупки.

Трейдери, які планують відкрити довгі позиції на SUI, мабуть, повинні зачекати на закриття свічки вище $1,1556 на трьохденному графіку. Вони також повинні зачекати на висший показник RSI вище середнього рівня 50.

Доти, ринок все ще схильний до недоліку, і лише стабільне закриття свічки вище $1,4305 вказуватиме на зміну в ринковій структурі.

SUI/USDT 1-денний графік

З іншого боку, якщо трейдери здійснять здобуті з приходом у минулому, ціна Sui може відступити, втративши критичну підтримку на рівні $0,8880. Закриття свічки нижче цього рівня призведе до утворення нижчого мінімуму, підсилюючи подальшу низхідну тенденцію.

Положення Moving Average Convergence Divergence (MACD) у негативній зоні не допомагає бикам. Фактично, його стан під orange band сигнальної лінії показує, що бішування продовжується на ринку SUI.

Ускладнений випадок може призвести до того, що цей токен L1 опуститься до глибин $0,5000, рівня, останній раз тестувався в листопаді 2021 року.

Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Обзор: Hamster Kombat готовится к воздушному переливу токенов $HMSTR 26 сентября. Спекуляции о стоимости на биржах, IOU токена и потенциальной прибыли. Релиз на крупных биржах, ожидается высокий интерес. Интерлюдия в игре вводит изменения, подготовка к онлайн-запуску токена. 🐹🚀
Просмотреть
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть