Ралі Bitcoin: прогнози аналітиків

Ралі Bitcoin: прогнози аналітиків

Чи закінчилася ралі Bitcoin? Видатні аналітики прогнозують невдовзі корекцію цін.

Під час навігації Bitcoin через значні зміни ціни, різні аналізи від криптоаналітиків намалювали різноманітну картину його короткострокового траєкторії.

Видатний криптоаналітик Ali виявив сигнал продажу на короткострокових графіках Bitcoin за допомогою індикатора TD Sequential. Rekt Capital підкреслив важливість рівня підтримки на рівні $60,000, вказуючи на те, що підтримка цього рівня є ключовою для подальшого позитивного настрою. Він зауважив, що недавній вибір до рівня $66,000 свідчить про те, наскільки швидко може змінитися ринковий настрій в бульбашковий тренд.

Аналітик розкрив:

Биковий ринок Bitcoin не закінчився. Але з часом ринок буде намагатися вивести вас з ваших позицій, перш ніж ви зможете значно з них скористатися.

Тим часом Майк Новограц з Galaxy Digital прокоментував загальні тенденції на ринку, зазначивши, що криптосектор перебуває на критичному рубежі, де розвиваються наративи, а ринкова ландшафт може швидко змінюватися, особливо з наближенням регуляторних подій у США.

Майк Новограц також розширив макропогляд, вказавши, що наступні кілька місяців можуть бути поворотними для крипторинку, оскільки він відповідає на нові наративи та регуляторні події. Було цікавою неділею у крипто. Наративи формуються, а шанси змінюються. Буде цікаво спостерігати, як наступні кілька місяців розгортаються, і ще цікавіше буде спостерігати за стрибком, який відбудеться, як тільки виникне регуляторна ясність щодо крипто в США... pic.twitter.com/t0g5rTIKjP

Він також недавно передбачив, що ціна Bitcoin буде коливатися між $55,000 і $75,000 протягом певного часу, вказуючи на фазу консолідації перед будь-якими значними рухами.

Зображення: Unsplash, Графік: TradingView

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть