Стаття: Сенат хоче Біткойн: перемога криптовалютної індустрії

Стаття: Сенат хоче Біткойн: перемога криптовалютної індустрії

Майкл Сейлор: Сенат хоче Біткойн MicroStrategy співзасновник Майкл Сейлор взявся за X соціальну мережу для святкування перемоги криптовалютної індустрії в Сенаті.

`Уолл-стріт хоче Біткойн, Палата представників хоче Біткойн, і тепер Сенат хоче Біткойн,` - він написав у X соціальній мережі.

Раніше цього четверга Сенат проголосував 60 на 38 за скасування спірного бюлетеня `SAB 121`, введеного Комісією з цінних паперів і бірж (SEC).

Лідер більшості в Сенаті Чак Шумер (Демократ з Нью-Йорка), а також кілька демократів приєдналися до республіканців, щоб скасувати вказівку SEC.

Черезадціткова палата, провідна блокчейн асоціація торгівлі, `очікувала` святкувати прийняття резолюції про скасування SAB 121. Роберт Лешнер з Compound Labs назвав це `першим з безлічі` законодавчих перемог для криптовалютної індустрії.

Спірне правило вимагало, щоб банки, які захищають криптовалютні активи, реєстрували їх як зобов`язання у своїх власних балансах. Критики стверджували, що це зробило б неможливим для банків надавати послуги кастодіального зберігання цифрових активів.

За словами Остіна Кемпбелла, засновника та керуючого партнера Zero Knowledge Consulting, правило, яке було односторонньо прийняте SEC, можливо, пошкодило б права власників криптовалют. `Не існує економічного обгрунтування для утримання капіталу проти активів, які фірма не володіє, і це було зроблено просто для блокування регульованих фінансових установ від надання послуг кастодіального зберігання,` - сказав він. Він також зауважив, що ця вказівка користується нерегульованими кастодіальними власниками.

Як повідомлялося в U.Today, Палата представників США проголосувала за скасування вказівки 9 травня.

Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
Прогноз цены Bitcoin: Временная пауза перед следующим ралли
📈 Bitcoin находится в краткосрочном бычьем тренде, но стал перекупленным. Признаки разворота видны, но подтверждение требует выхода выше $68K. Bitcoin сталкивается с сопротивлением от $64K до $64.5K, с поддержкой около $63K. RSI намекает на паузу перед дальнейшим ростом. 🚀📉
Просмотреть