Стаття: Storj отримує дві нагороди за інновації та різноманітність

Стаття: Storj отримує дві нагороди за інновації та різноманітність

Storj отримує подвійне визнання за інновації та різноманітність

У чіткому доказі своєї відданості інноваціям, Storj був відзначений на двох престижних фронтах. Перше - це премія Fast Company World Changing Ideas 2024, а друге - список Omidyar Network Black Tech Effect Top 100. Storj є першопрохідцем у сфері рішень для хмарного сховища, і ці дві нагороди ще більше посилюють його позицію.

@storj пишається визнанням від @FastCompany World Changing Ideas & @OmidyarNetwork Black Tech Effect Top 100 list 🌟 Ми пишаємося тим, що засновництво належить чорному підприємцю, та нашими ініціативами з різноманітності та включення, такими як @StorjInstitute & @TheDSAlliance 🌍 Читайте більше! https://t.co/6pLT8aaQH7

Storj Лідирує у Галузі Інновацій та Різноманітності в Хмарах

Революційний підхід Storj до зберігання в хмарі, відзначений його стійкістю та високою ефективністю, приніс йому перше місце серед переможців Fast Company. За акцентом на використання недоексплуатованих глобальних ресурсів, Storj пропонує послуги, які відрізняються підвищеною безпекою, надійністю та продуктивністю. Вони надають ці послуги, значно зменшуючи витрати і викиди вуглецю до 90%.

Список Omidyar Network Black Tech Effect Top 100, представлений мережею Омідьяра, відзначає досягнення 100 високодинамічних технологічних компаній під керівництвом чорних підприємців. Storj виділяється не лише своєю новаторською технологією, але й своєю відданістю різноманітності, справедливості та включення (DEI). Заснований чорним підприємцем, Storj пишається тим, що до правління та виконавчої команди входить понад дві п`ятих жінок або представників кольорових меншин.

Кетрін Джонсон, головний юрист Storj, висловила пишання компанії за її визнання за впливну технологію. Вона сказала, що їхній зобов`язаність до автентичності та прозорості яскраво сяє в цих аспектах.

Storj Розширює Сферу Діяльності та Підтверджує Свою Позицію на Ринку

Окрім нагород, Storj ще більше утвердив свою позицію на ринку, підтвердивши своє сховище в хмарі, сумісне з S3, з провідними постачальниками резервного копіювання та відновлення, такими як Commvault, Rubrik, Bacula та Veeam. Компанія також розширила мережу технологічних партнерів та каналів постачання, реагуючи на зростаючий попит на рішення зберігання об`єктів у хмарі.

Колбі Вайнгар, головний по доходах Storj, підкреслив присвяченість команди відмінності. Він зауважив, що їхні постійні зусилля по поліпшенню продуктивності та безпеки зробили Storj вагомим конкурентом у галузі зберігання в хмарі. Він зазначив, що вони надають сучасні рішення за частку витрат порівняно з великими першими поколіннями гіпершкалерів, таких як Amazon.

Поки Storj продовжує висувати межі інновацій та підтримувати різноманітність у галузі технологій, його визнання Fast Company та Omidyar Network слугує свідченням його стійкого впливу на світ зберігання в хмарі та в інших галузях.

Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
🚀 VGX лидер прироста с +64,9%, привлекая внимание инвесторов на Gate.io. $CEL, $MATH, $OLE также активны. $NXRA, $ARDR поддерживают инновации, $PENDLE лидирует в секторе децентрализованных финансов. LAI стабилен с ростом на 21,5%.
Просмотреть
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Обзор: Hamster Kombat готовится к воздушному переливу токенов $HMSTR 26 сентября. Спекуляции о стоимости на биржах, IOU токена и потенциальной прибыли. Релиз на крупных биржах, ожидается высокий интерес. Интерлюдия в игре вводит изменения, подготовка к онлайн-запуску токена. 🐹🚀
Просмотреть
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть