Стаття: Union x Stargaze: Переказ Ethereum NFTs на Cosmos

Стаття: Union x Stargaze: Переказ Ethereum NFTs на Cosmos

Union x Stargaze: Можливість переказу Ethereum NFTs на Cosmos Ecosystem

New York, NY — Union, Modular Interoperability Layer, об`єднується з Stargaze, zero-gas NFT app chain, для забезпечення можливості переказу blue-chip Ethereum NFTs на екосистему Cosmos через довірливий, децентралізований zkIBC міст.

Інтеграція обіцяє значні переваги для колекцій у обох областях. Після завершення цього партнерства, NFT-колекції Stargaze, включаючи Bad Kids, отримають експозицію в екосистемі Ethereum, представлені на Ethereum ринках.

Навпаки, blue-chip Ethereum NFTs, такі як CryptoPunks, BAYC та Pudgy Penguins, знайдуть новий дім в Stargaze. Крім того, NFT-колекції, сколотені на Stargaze, такі як Celestine Sloth Society, скористаються розширенням досягнення Ethereum.

Партнерство між Union та Stargaze встановить IBC-канал між їх тестнетами для впровадження взаємодії між стандартами ERC-721 та SG-721 у наступні місяці.

Shane Vitarana, співзасновник Stargaze, висловив ентузіазм щодо співпраці, заявивши: `Ми раді співпрацювати з Union, щоб вперше перенести деякі з кращих Ethereum NFTs на IBC. Це партнерство не стосується лише перенесення активів; це про з`єднання спільнот та спрощення досвіду користування блокчейном для всіх.

Одним із проектів, які з нетерпінням чекають на цю інтеграцію, є Hedgies, серія 4 200 унікальних колекційних аватарів, розподілені у спільноті dYdX при її створенні. Після переходу dYdX в екосистему Cosmos в жовтні 2023 року власники Hedgies довго чекали можливість переказу своїх NFTs в екосистему Cosmos.

Для демонстрації можливостей цього нового міжланцюжкового зв`язку NFT Union планує запустити ексклюзивну колекцію як на Ethereum, так і на мережах Stargaze, щоб увічнити наступний запуск основної мережі, додаткові деталі будуть оприлюднені в наступні місяці.

Cor Pruijs, CTO у Union, підкреслив важливість безпечної взаємодії, заявивши, `З Union’s zkIBC з`єднанням з Ethereum ми підтримуємо загальну передачу повідомлень, що дозволяє нам безпечно надавати докази включення merkle для NFTs.

Про Union

Union є першим модульним шаром взаємодії, який прокладає шлях довірливому мостику між appchains, L1 та L2 без покладання на довірені сторони, оракули, багатопідписи або MPC. Заснований та підтриманий лідерами від Composable Finance; Consensys; Tokensoft; та Polygon, концепція єдності та флагманський продукт Union, ETH to IBC, прокладають нову еру взаємодії, виправляючи проблеми з витратами та захистом, що турбують галузь.

Про Stargaze

Stargaze є L1 blockchain, розроблений для надання можливостей творцям, трейдерам та розробникам. Забезпечуючи реальний випис для стейкерів та дотримання роялті на-ланцюжок для творців та розробників, Stargaze надає набір додатків, які добре поєднуються між собою, від створення та торгівлі NFT до більш передових додатків NFT-Fi. Як app chain, захищений набором validator, що складається з 140 вузлів, Stargaze підтримує IBC та є піонером ICS-721, стандарту міжлянцюжкового переказу NFT. Stargaze також є домівкою для Bad Kids, популярної серед криптобілдерів NFT колекції.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть