Крипто журналіст: Партнерство Core Chain та Kiln для безпеки мережі

Крипто журналіст: Партнерство Core Chain та Kiln для безпеки мережі

Core Chain співпрацює з Kiln для підвищення безпеки мережі

Core Chain, одна з провідних Layer-1 блокчейнів, побудованих безпосередньо на Bitcoin, щойно співпрацювала з Kiln. Вона вже зарекомендувала себе завдяки обробці операцій укладання ставок. Партнерство є частиною зобов`язання мережі підвищити безпеку та децентралізацію. Kiln - це валідатор класу підприємства, присвячений бездоганному укладанню ставок.

  • @Kiln_finance тепер є валідатором на Core Chain

Це означає підвищення безпеки та децентралізації мережі, використовуючи експертизу Kiln з управління широкими операціями укладання ставок. Kiln підвищує безпеку та програмованість Bitcoin на Core Chain.

Завдяки блокчейну Bitcoin, Kiln безпечно укладає ставки великого масштабу, а користувачі мають прямий доступ до участі в ставковому пулі для отримання винагород через угоди на ланцюжку. На даний момент валідатор управляє великою кількістю 1,168,288 укладених ставок на ETH, що оцінюються лише менше ніж у $3 мільярди.

Співзасновник та головий продуктовий офіцер компанії Kiln, Ернест Оппеті, захоплений тим, що вони підтримують Core Chain і приєднуються як оператор вузла. Core Chain досягає цього, використовуючи мільярди доларів, які були заповнені в безпеку мережі BTC. Це значно підвищує програмованість мережі BTC завдяки його сумісності з EVM. Це не тільки підвищує вартість Bitcoin для тримачів, але і підвищує безпеку всієї мережі.

Початковий учасник Core, Брендон Седо, каже, що вони щасливі, що Kiln приєднався до Core Chain як валідатор. Вони розраховують на Kiln за його надійність та довіру для забезпечення безпеки Core Blockchain. Партнерство з Kiln допоможе досягти мети узгодження з Bitcoin. У цьому випадку це дозволить новий некастодіальний продукт укладання ставок на Bitcoin, про який вони недавно оголосили.

Kiln ставить стандарт у підтвердженні Ethereum поза Core Chain

Вплив Kiln сягає подалі від Core Chain. Kiln є найбільшим оператором валідаторів у віці Ethereum, де він контролює менше ніж 4% валідаторів мережі. Його досвід у безпечному підтвердженні робить Kiln ідеальним вибором для інституційних клієнтів, які шукають безпечні рішення укладання ставок. Це також поширюється на його ставкові пули, з можливостями настроювання для вимог більшості клієнтів. Крім цього, це включає дедикованих валідаторів, а також легко інтегровані SDK та API.

В остаточному підсумку активація Kiln як валідатора на Core Chain не тільки забезпечує його мережу. Це також сигналізує про відданість Kiln зробити використання Bitcoin більш доступним для звичайної людини, покращуючи загальну інфраструктуру блокчейну. Оскільки Kiln має всеосяжний досвід як лідер у справах укладання ставок, він продовжуватиме трансформувати майбутнє децентралізованої фінансової сфери.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть