Шато-де-Ескланс та BlockBar продають NFT-бочку рожевого вина за $22 000

Шато-де-Ескланс та BlockBar продають NFT-бочку рожевого вина за $22 000

Лама Фиуттон-пов`язаний Шато-де-Ескланс та BlockBar продадуть NFT-бочку рожевого вина за $22 000

Відомий виробник вина Шато-де-Ескланс, що належить Louis-Vuitton (LVMH), та спеціалізований на спиртних напоях блокчейн-ринок BlockBar запустили NFT-видання відомого рожевого вина Garrus в понеділок.

`Шато-де-Ескланс створює історію з першим у світі продажем бочки Garrus з використанням нашої новітньої технології лідерборду, ексклюзивно на BlockBar`, - йдеться в оголошенні платформи NFT для вина та спиртних напоїв. `Як перше рожеве вино на BlockBar, ця одиночна бочка пропонується колекціонерам вина та афіціонадам, які мають можливість придбати чверть бочки (еквівалентно 150 л = 200 x 750 мл пляшок) Garrus, Шато-де-Ескланс 2023 року.`

Шато-де-Ескланс Запускає NFT Гарус Рожевого Вина З BlockBar

Згідно з веб-сайтом Шато-де-Ескланс, рожеве вино Garrus виготовляється з виноградника, на якому ростуть виноградів старі 100 років і бродиться в новітніх дубових бочках, що робить його `найкращим вином` виноградника.

Покупці рожевого вина Garrus NFT можуть вибрати з трьох розмірів пляшок: Магнуми, Жеробоми або величезний Метюзала на 1,5 галона.

Крім того, покупцям буде надана вереснева VIP-екскурсія по виноробні та виноградниках разом з трьома гостями. Вони пообідають з засновником виноробні, Саша Лішіном, або віце-президентом Полом Шевальє, отримають своє ім`я вирізане на бочці.

Шато-де-Ескланс створює історію з першим у світі продажем бочки Garrus з використанням нашої новітньої технології лідерборду, ексклюзивно на BlockBar.

Як перше рожеве вино на BlockBar, ця одиночна бочка пропонується колекціонерам вина та афіціонадам, які мають можливість... pic.twitter.com/vVfdNiLKKt

Торги за частку бажаної NFT-пляшки Garrus рожевого вина почнуться з $22 000 і закінчаться 31 травня.

У 2019 році LVMH купив 55% акцій у Шато-де-Ескланс, але сума не розголошується.

Луї Віттон розширюється в метавсвіт та NFT

Інвестиція LVMH в підключену до NFT виноробню є однією з його останніх передових у плані розвитку розкішних цифрових продуктів у web3.

У серпні 2021 року гігант розкіші представив безкоштовну гру за NFT під назвою Louis: Гра. Гра навчала гравців бренду, одночасно даруючи їм цифрові винагороди.

У січні 2022 року генеральний директор LVMH Бернар Арно підкреслив фокус модного будинку на розширення метавсвіту, стверджуючи, що воно може мати `позитивний вплив`, якщо `зроблено добре`.

До червня 2023 року компанія запустила свій застосунок Web3 лише для учасників проекту VIA разом з $41 000 цифровим сундуком, який був моделюваний за економічним сундуком LV відомого як `Скарбниця`.

Заява компанії на той час зазначала, що проект `призначений для тих, хто прагне подорожувати через нові мрії та нові реальності та збирати унікальні створення по дорозі`.

Останнім часом компанія оголосила продаж свого світшота з котоновими ланцюгами за NFT для своїх учасників VIA NFT в рамках співпраці з музичним продюсером Фаррелом Вільямсом.

Партнерство між BlockBar та Шато-де-Ескланс, який належить LVMH, може сигналізувати про ростучий бажання поєднувати технології Web3 з преміальними продуктами харчування та напоїв.

Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X завершила выпуск NFT ваучеров на Telegram
Империя X выпустила NFT ваучеры на Telegram. 570,000 ваучеров доступны на рынке Getgems. Владельцы смогут обменять их на токены $X для улучшения игрового опыта в Telegram. Генерация токенов назначена на 30 сентября 2024 года, предстоящие недели критически важны для развития проекта. 🚀🎮
Просмотреть
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare: эволюция NFT-искусства и рынка
SuperRare 2.0 улучшил вовлеченность художников, предлагая самосоздающиеся контракты и Децентрализованную Автономную Организацию. SuperRare Spaces поддерживает независимые магазины художников, решает проблемы централизации и фрагментации. Инновации доступны на Binance. 👨‍🎨🖼️🚀
Просмотреть
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Токен WLFI: продажи ограничены, Трамп подтвердил проект на DeFi
Обзор: Токен WLFI - управление без экономических выгод. Продажи ограничены. Дональд Трамп подтвердил проект. SEC по отношению к криптопроектам может стать мягче. 😮🚀
Просмотреть
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Дональд Трамп удивлен успехом NFT: отношение к криптовалютам изменилось
Бывший президент США Дональд Трамп признал успех своих NFT проектов на сети Ethereum Polygon, изменив свое отношение к криптовалютам. Он удивлен, что его коллекционные карточки приобретают за крипту, не долларами. 🔥🚀
Просмотреть