Нативний стейкінг DYDX на Anchorage Digital: сприяння інституційному участю в екосистемі dYdX

Нативний стейкінг DYDX на Anchorage Digital: сприяння інституційному участю в екосистемі dYdX

Нативний стейкінг DYDX тепер на Anchorage Digital

Anchorage Digital, інституційна криптоплатформа, оголосила про підтримку нативного стейкінгу DYDX, згідно з інформацією, яку поділили з Finbold 14 травня.

Це дозволяє інституціям стейкати DYDX безпосередньо з їхнього безпечного казначейства на Anchorage Digital та отримувати винагороду за стейкінг, розподілену протоколом в доларах США (USDC). Криптослужби Anchorage Digital

Домівка єдиного федерально уповноваженого цифрового активного банку, Anchorage Digital пропонує широкий спектр криптослужб, у тому числі казначейство та стейкінг.

Більше того, виступаючи як перевірений партнер для криптоінноваторів, Anchorage Digital підтримує казначейство ethDYDX з моменту його запуску у 2021 році та нативне казначейство DYDX з моменту запуску dYdX Chain у четвертому кварталі того ж року.

З розширенням підтримки стейкінгу, Anchorage Digital робить значний крок уперед у сприянні безпечного та надійного інституційного участі в екосистемі dYdX.

Nathan McCauley, генеральний директор та співзасновник Anchorage Digital, відзначив:

«Для багатьох інституцій казначейство - лише початок. Завдяки стейкінгу, інституції хочуть отримувати винагороду та сприяти довгостроковому масштабуванню інноваційних мереж, таких як dYdX. Додавши підтримку стейкінгу для свого нативного токена, DYDX, Anchorage Digital пишається тим, що допомагає відкрити нову еру інституційної участі в екосистемі dYdX». Стейкінг DYDX на Anchorage Digital

Anchorage Digital підтримує сотні топ-активів, вибраних на основі інституційного попиту та строгих стандартів якості та безпеки.

Клієнти зараз можуть легко стейкати DYDX, щоб отримувати винагороду, причому як базові активи (токени DYDX), так і винагороди за стейкінг (токени USDC) надійно зберігаються в казначействі на платформі Anchorage Digital.

Чарльз д`Оссі, генеральний директор фонду dYdX, заявив:

«Інтеграція Anchorage Digital нативного стейкінгу DYDX відкриває нову еру інституційного спілкування з dYdX. Стейкінг - це не лише накопичення винагороди в USDC; це активне зусилля з покращення росту та стійкості екосистеми dYdX. Ця співпраця надає рішення з бест-власного казначейства та підвищує привабливість протоколу». Приведення децентралізації на ланцюгу dYdX

Ланцюг dYdX виділяється як провідний протокол децентралізованої фінансової діяльності (DeFi), спрямований на постійні угоди на майбутнє, повністю децентралізований та спільнотного управління.

Він розподіляє 100% зборів протоколу на стейкерів DYDX для зміцнення безпеки ланцюгу dYdX.

З моменту запуску ланцюг dYdX згенерував понад 136 мільярдів доларів США обсягу накопичених угод та розподілив понад 23 мільйонів доларів США в якості винагороди за стейкінг практично 20 000 стейкерам, згідно з Mintscan.

Інтеграція Anchorage Digital підтримки стейкінгу для нативного DYDX підвищує інституційний інтерес, надаючи безпечні та регульовані казначейські послуги.

Ця партнерська угода пропонує відповідне рішення для стейкерів токенів DYDX та підтримує інституційне прийняття, сприяючи зростанню екосистеми.

Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
🚀 VGX лидер прироста с +64,9%, привлекая внимание инвесторов на Gate.io. $CEL, $MATH, $OLE также активны. $NXRA, $ARDR поддерживают инновации, $PENDLE лидирует в секторе децентрализованных финансов. LAI стабилен с ростом на 21,5%.
Просмотреть
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Обзор: Hamster Kombat готовится к воздушному переливу токенов $HMSTR 26 сентября. Спекуляции о стоимости на биржах, IOU токена и потенциальной прибыли. Релиз на крупных биржах, ожидается высокий интерес. Интерлюдия в игре вводит изменения, подготовка к онлайн-запуску токена. 🐹🚀
Просмотреть
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть