Bitcoin отримує нове рішення ліквідного стейкінгу

Bitcoin отримує нове рішення ліквідного стейкінгу

Компанія Babylon укладає партнерство з pSTAKE для запуску рішення з ліквідним стейкінгом Bitcoin.

Фінансова компанія pSTAKE, яку підтримує Binance Labs і яка є важливою фігурою в секторі ліквідного стейкінгу, готується ввести нове рішення з ліквідним стейкінгом для Bitcoin, побудоване на основі фреймворка від Babylon. Цей розвиток є значним розширенням спектру послуг від pSTAKE поза її початковою областю фокусу в мережі Cosmos, де вона вперше представила ліквідний стейкінг у 2021 році.

У стратегічному партнерстві з Babylon, pSTAKE Finance має на меті оптимізувати процес стейкінгу, сприяючи залученню власників Bitcoin у діяльність з генерації доходу без жертвування ліквідністю своїх активів. Цей підхід передбачається оптимізувати можливості доходу для користувачів та розширити корисність Bitcoin в ширшій цифровій активній екосистемі.

Співзасновник та головний стратегічний посадовець Persistence Labs Міхіл Пандей зауважив, що ініціатива спрямована на покращення ролі Bitcoin в сучасному ландшафті DeFi через пропозицію простих та ефективних фінансових продуктів. `Майбутнє Bitcoin ніколи не було таким захоплюючим, і прості фінансові продукти, спрямовані на Bitcoin, сподіваються принести недостатню на сьогоднішній день ліквідність та корисність у сучасний ландшафт DeFi,` - зауважив Пандей.

Фішер Ю, співзасновник компанії Babylon, підкреслив синергію співпраці, спрямовану на просування Bitcoin у майбутнє фінансів. `Інтегруючи наш протокол стейкінгу BTC, ми дозволяємо pSTAKE спростити та підсилити процес генерації доходу для власників Bitcoin,` - пояснив Ю. Він підкреслив, що співпраця демонструє їхню відданість покращенню корисності та ліквідності Bitcoin, відкриваючи шлях для екосистеми Bitcoin-передбачуваного DeFi.

Історично ліквідний стейкінг був в основному пов`язаний з Ethereum. Однак інфраструктура Babylon готується демократизувати доступ до подібних можливостей генерації доходу та винагород за стейкінг для користувачів Bitcoin.

Технологічні інновації в екосистемі Bitcoin, такі як шарові рішення Bitcoin Layer-2, поступово формують Bitcoin у актив з доходністю. Ці досягнення, разом із власними можливостями стейкінгу Bitcoin від Babylon, покликані створити різноманітні шляхи генерації доходу для Bitcoin у недалекому майбутньому.

Планується, що внески BTC на платформі pSTAKE розпочнуться у найближчі тижні, що є важливою віхою у доступності рішень стейкінгу для власників Bitcoin. Девід Це, засновник компанії Babylon, з`явився в останньому випуску SlateCast, де він описав потужність стейкінгу Bitcoin як інструмент для захисту інших блокчейнів.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть