Нагляд за криптовалютними біржами в Індії

Нагляд за криптовалютними біржами в Індії

Індійські органи активно працюють над тим, щоб притягнути всі криптовалютні біржі, які діють в Індії, до жорстких правил протидії відмиванню грошей (AML) та фінансуванню тероризму (CFT) для покращення дотримання та нагляду на ринку цифрових активів.

Фінансова розвідка Індії (FIU) недавно надала Binance і KuCoin, двом великим закордонним криптовалютним біржам, статус надавачів послуг віртуальних активів (VASP) в Індії.

Останній крок відбувається в рамках широкомасштабних зусиль забезпечити дотримання віртуального сектору активів згідно з Законом про запобігання відмиванню грошей (PMLA).

КуCoin вирішила попередні недотримання з виплатою штрафу у розмірі INR 41 лакхів (приблизно 41 000 доларів), після чого було скасовано заборону на її веб-сайти в Індії. З іншого боку, очікується, що Binance урегулює свої зобов`язання і заплатить штраф у 2 мільйони доларів, за даними, наведеними The Economic Times.

Обидві біржі тепер зареєстровані в FIU-IND, яка діє під Міністерством фінансів Індії. Ця реєстрація узгоджується з мандатом FIU контролювати торгівлю віртуальними цифровими активами (VDAs) в країні, до яких тепер налічується 47 суб`єктів.

В рамках своєї зобов`язаності створити дотримане середовище для віртуальних активів, Асоціація Bharat Web3, провідне індійське об`єднання галузі web3, нещодавно провела семінар з підвищення кваліфікації та навчання для надавачів послуг віртуальних активів (VASPs). Подія була спрямована на збільшення усвідомлення відповідальностей щодо дотримання та збір інформації про виклики, з якими стикаються VDAs.

Шрі Вівек Аггарвал, директор FIU-IND, наголосив на важливості дотримання вимог протитидії відмиванню грошей і фінансуванню тероризму (AML/CFT).

... (текст продовжується) ...

Сесії були проведені видатними фігурами в індійському секторі виконання вимог у галузі криптовалют, зокрема Роханом Бхандарі з CoinDCX, який говорив про дотримання PMLA для VASPs, та паном Мутусвамі Аєром з WazirX.

Індію виділено в звіті Chainalysis як одне з найшвидше зростаючих криптовалютних економік у світі, з найвищою швидкістю прийняття на 2023 рік. Повернення Binance позиціонує його як другу закордонну криптовалютну біржу, яка входить на цей ринок, дуже наближаючись до KuCoin.

До свого заборону в січні Binance була відповідальною за понад 90% торгового обсягу криптовалют в Індії. Популярність платформи зросла, оскільки трейдери намагалися обійти податкові заходи, які ввів уряд Індії.

Глобальні криптовалютні біржі, які не зареєстровані в Індії, як повідомлялось, спричиняли річний витік податків у розмірі 3000 крор (приблизно 361,45 мільйонів доларів). Це було одним з ключових мотиваторів для FIU заборонити незареєстровані закордонні біржі в країні.

В рамках реєстрації в FIU Binance тепер буде обмежена тими ж правилами, що і внутрішні криптовалютні біржі. Це включає утримання 1% податку на джерело (TDS), яке вже впроваджено KuCoin разом з індійськими криптовалютними біржами.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть