Камберленд відгрузив 210 млрд токенів Shiba Inu на обмінні платформи

Камберленд відгрузив 210 млрд токенів Shiba Inu на обмінні платформи

Камберленд відгрузив 210,596,503,121 токенів Shiba Inu на обмінні платформи під час затишку на ринку.

Інституційна фірма з торгівлі цифровими активами Cumberland відступила понад 210 мільярдів токенів Shiba Inu на обмінні платформи Coinbase та OKX під час спокійної активності на ринку SHIB.

За останні 24 години Камберленд значно перемішав свої утримання Shiba Inu між визначеними централізованими обмінами. Data Nerd, широко відстежуваний обліковий запис криптослідження, звернув увагу на ці рухи.

Остання транзакція Shiba Inu Камберленд спочатку передбачала передачу 144 мільярдів токенів SHIB, яка сталася в останні вісім годин. Активи потрапили на американську криптобіржу Coinbase.

Грошова вартість цих токенів становила $3,458,880, враховуючи ринкову ціну SHIB в $0.00002402. 6 годин тому, #Cumberland тільки зараз поклав 144 млрд $SHIB (~$3,3 млн) на #Coinbase.

10 годин тому, вони залишили 50,36 млрд $SHIB (~$1,17 млн) на #OKX.

Зараз у них є тільки 1,69 млрд $SHIB (~$45 тис.)

Адреса: https://t.co/CtC84h2EJL

The Data Nerd (@OnchainDataNerd) 15 травня 2024 р. Cumberland Переміщує 210 млрд Shiba Inu за 1 день

П`ять годин тому Cumberland перевів 63,294,278,297 SHIB на біржу OKX і ще на дві інші анонімні місця призначення. Загалом фірма відступила понад 207 мільярдів Shiba Inu за останні 13 годин.

Нещодавні витрати передували надходженню 80 мільярдів SHIB до інституційної фірми. Ця транзакція на 80 мільярдів SHIB становить єдине надходження Cumberland за останні 24 години.

Тим часом, інші відтоки, які включають малі суми, були також спостережені за останній день в гаманці Shiba Inu Камберленд. Кумулятивно, платформа вивела 210,596,503,121 SHIB за останні 24 години.

Камберленд був в стані вивести з гаманця протягом останніх декількох днів, хоча видача набрала швидкість за останні кілька годин. Його історія транзакцій показує менше внесків, ніж виводів. Інші відомі біржі, які отримали надходження від Cumberland, включають Robinhood, третього найбільшого тримача Shiba Inu.

Після виводу баланс гаманця Shiba Inu інституційної платформи показує баланс лише 1,96 мільярда SHIB на суму $49,000.

Мотивація постійного розподілу токенів SHIB до бірж залишається невизначеною для Камберленд. Однак передача значних кількостей токенів на централізованні ліквідні платформи зазвичай трактується як ведучий показник, що свідчить про потенційний продажний тиск.

Ціноутворення SHIB під час розподілу

Крім того, продовжені вивантаження токенів SHIB Камберленду співпадають з періодом застою на ринку Shiba Inu. Ні великі бики, ні ведмеді не показують сильної динаміки, хоча ведмеді, здається, мають невелику перевагу.

Зокрема, 24-годинний графік торгівлі Shiba Inu відображає загальне зниження. Ціна токена на рівні $0.00002402 відображає маргінальний прибуток у 0,55%.

Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
🚀 VGX лидер прироста с +64,9%, привлекая внимание инвесторов на Gate.io. $CEL, $MATH, $OLE также активны. $NXRA, $ARDR поддерживают инновации, $PENDLE лидирует в секторе децентрализованных финансов. LAI стабилен с ростом на 21,5%.
Просмотреть
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Обзор: Hamster Kombat готовится к воздушному переливу токенов $HMSTR 26 сентября. Спекуляции о стоимости на биржах, IOU токена и потенциальной прибыли. Релиз на крупных биржах, ожидается высокий интерес. Интерлюдия в игре вводит изменения, подготовка к онлайн-запуску токена. 🐹🚀
Просмотреть
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть