Компанія Consensys революціонізує безпеку криптовалют за допомогою розумних транзакцій.

Компанія Consensys революціонізує безпеку криптовалют за допомогою розумних транзакцій.

Компанія Consensys революціонізує безпеку криптовалют за допомогою розумних транзакцій MetaMask

Як повідомив У Wu Blockchain, журналіст з криптовалютних новин, блокчейн-фірма Consensys представила розумні транзакції. Ця інноваційна технологія, яка буде запущена глобально як необов`язкова функція на MetaMask, спрямована на вирішення проблем, таких як частота успішних транзакцій, вартість газу та захист від атак MEV.

Consensys оголосив про запуск розумних транзакцій, які будуть запущені як необов`язкова функція для користувачів Metamask по всьому світі. Транзакції користувачів можуть залишатися приватними, поки вони не підтвердяться в ланцюжку, що означає, що роботи не можуть штучно впливати на транзакції.

Розумні транзакції використовують високотехнологічні рішення, щоб забезпечити приватність транзакцій користувачів, допоки вони не підтвердяться в ланцюжку, ефективно запобігаючи діям роботів. За оцінками EigenPhi, атаки MEV в 2023 році коштували користувачам Ethereum суму до 124 000 ETH, що підкреслює необхідність таких рішень, як розумні транзакції.

Однією з ключових особливостей розумних транзакцій є їх здатність значно підвищити частоту успішних транзакцій. Під час бета-тестування вони продемонстрували вражаючу частоту успішності 99,5%, перевищуючи стандарти галузі та обіцяючи більш плавний досвід транзакцій для користувачів MetaMask по всьому світу.

Крім того, розумні транзакції пропонують конкретні переваги у формі зменшення витрат на газ та захисту від атак MEV, таких як фронтранніг та сендвічінг. Завдяки попередньому симулюванню транзакцій з використанням послуг миттєвого симулювання MetaMask, користувачі можуть скористатися зниженням витрат на газ та уникнути важких сюрпризів, пов`язаних із невдалими транзакціями.

Екзекютивний директор продукту в MetaMask Гал Эльдар підкреслив важливість вирішення складнощів та викликів, що виникають у процесі відправлення транзакцій до розподіленої мережі. Введення розумних транзакцій є превентивним кроком у напрямку пом`якшення проблем, таких як атаки фронтраннігу та переплати за блок-простір, що в кінцевому підсумку поліпшує досвід користувача та фінансову безпеку.

В майбутньому MetaMask планує впроваджувати подальші удосконалення у життєвому циклі транзакцій. Ці тривалі оптимізації спрямовані на збільшення частоти транзакцій, зниження витрат на газ та забезпечення вартості угод для користувачів розумних транзакцій.

Consensys, відомий своїми внесками в блокчейн та екосистему web3 з 2014 року, продовжує стимулювати інновації за допомогою свого набору продуктів, до якого входять MetaMask, Infura, Linea, Diligence та Phosphor.

Відмова від відповідальності: Інформація, наведена в цій статті, носить інформаційно-освітній характер. Стаття не становить фінансових порад або порад будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, вказаних у статті. Читачам рекомендується вживати обережності перед тим, як приймати будь-які дії, пов`язані з компанією.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть