Незмінні фактори XRP: роль токена у XRP Ledger, ефективність та потенціал.

Незмінні фактори XRP: роль токена у XRP Ledger, ефективність та потенціал.

Абдулла `Абс` Насиф, ведучий подкасту Good Morning Crypto, висвітлює десять ключових факторів, які продовжують впливати на його рішення тримати XRP.

У нещодавньому пості на X Насіф розкрив мотивацію залишати свої інвестиції та підтримку XRP, сьомої за вартістю криптовалюти. Основним фактором є роль XRP як `газового` токена для XRP Ledger (XRPL).

Використання XRPL

Значно XRPL - це процвітаючий центр для понад 1,500 криптопроектів, кожен зі своїм унікальним використанням, що охоплює різноманітні галузі. Це включає інфраструктуру, інструменти, проекти на основі взаємодії, гаманці, утримання активів, децентралізовані біржі, NFT, геймінг, платежі, цифрові валютно-банківські середовища та проекти безпеки.

Зокрема ця колекція демонструє великий потенціал та універсальність XRPL, роблячи XRP цінним у очах тримачів.

Крім того, спільнота наводить корисність XRP в автоматичних транзакціях та просторі децентралізованих фінансів як інші фактори, які впливають на його оптимізм.

Четвертий, Насіф вказав на ефективність XRP як вартісного сховища. Crypto Basic нещодавно опублікував звіт, вказавши, що тримання XRP більш вигідно, ніж тримати кошти на рахунку збережень.

Поважно, XRP довіриливість як вартісного сховища підтверджується його вражаючим загальним поверненням від 8,407% з моменту запуску.

Коментатор також наголошував на ефективності XRPL щодо запобігання спаму у протоколі та його здатності полегшити швидкі платіжні вирішення.

Крім того, Підвищення ставлення Насіфа до XRP також підкріплене внеском XRP у скорочення або навіть усунення потреби у Nostro рахунках, які традиційно використовуються в міжнародному банківському секторі для управління валютами.

Крім того, придатність XRP як ідеального рішення для мікроплатежів та його низькі трансакційні витрати були серед головних причин тримання Насіфом криптовалюти.

Варто відзначити, що ці аспекти використання XRP отримали визнання від видатних фінансових гравців, включаючи JPMorgan і MasterCard.

Крім того, Насіф підкреслив екологічну спрямованість XRP та його низький вуглецевий слід. В минулому році Глобальний Об`єднаний Блокчейн Бізнесу (GBBC) визнав XRPL та Ripple як перші в світі визначені глобальні карбоново-нейтральні криптопроекти.

У кінцевому рахунку, підкастер підсумував, нагадуючи іншим ентузіастам XRP, що хоча у XRP є ключові використовувані сценарії, очікувати, що воно переверне глобальні фінанси за ніч, є нереалістичним, що може призвести до розчарування.

Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
🚀 VGX лидер прироста с +64,9%, привлекая внимание инвесторов на Gate.io. $CEL, $MATH, $OLE также активны. $NXRA, $ARDR поддерживают инновации, $PENDLE лидирует в секторе децентрализованных финансов. LAI стабилен с ростом на 21,5%.
Просмотреть
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Обзор: Hamster Kombat готовится к воздушному переливу токенов $HMSTR 26 сентября. Спекуляции о стоимости на биржах, IOU токена и потенциальной прибыли. Релиз на крупных биржах, ожидается высокий интерес. Интерлюдия в игре вводит изменения, подготовка к онлайн-запуску токена. 🐹🚀
Просмотреть
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть