Ефір: Чи буде SEC визнавати його цінним папером?

Ефір: Чи буде SEC визнавати його цінним папером?

Чи буде Ефір визнаний цінним папером SEC наступного тижня?

Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) може незабаром заявити, що Ефір є цінним папером при очікуваному відхиленні кількох заявок на ETF на Ethereum, попередив адвокат, що спеціалізується на цифрових активах, у вівторок.

Регулятор має вирішити заявку VanEck на такий продукт 23 травня, за ним слідуватиме кінцевий термін прийняття рішення для заявки ARK Invest / 21Shares наступного дня. BlackRock, Fidelity та Grayscale також мають заявки на столі SEC.

У березні SEC висунула можливі `підстави для [відхилення]` заявки BlackRock та пропозицію Nasdaq щодо внесення продукту BlackRock до списку. Одне з питань, яке SEC задала у своєму повідомленні, - це чи `належним чином внесла свою пропозицію` Nasdaq за правилами біржі для так званих Пайових довірчих акцій на основі товарів.

Вимагаючи, щоб довірчі фонди утримували `визначений товар`, Скотт Джонсон, генеральний партнер Van Buren Capital, описав включення цього питання як розповідь.

`Його очевидна мета - можливо відмовити на підставі того, що ці подання в основних заявках невірно подані як довірчі акції на основі товарів і не відповідають, якщо вони утримують цінний папір`, - написав він на Twitter.

Замість опосередкованого відкидання цифрового активу як товару, SEC може явно стверджувати, що Ethereum є регульованим цінним папером у очікуваних відхиленнях ETF. Але це `дуже малоймовірно`, сказав менеджер Swan Bitcoin Терренс Янг Decrypt.

`Генслер та його команда, вони політичні тварини`, - сказав він, стверджуючи, що політична обстановка навколо криптовалюти стала занадто напруженою для кроку, який ймовірно викличе протести від крипто-дружніх політиків, включаючи колишнього президента Дональда Трампа.

Після затвердження SEC ETF на спот-біткоїни в січні, сподівання, що ETF на спот-ефір отримають таке ж оброблення, різко впали. На блокчейн-платформі прогнозування Polymarket трейдери записали песимістичні 16% шансів на те, що ETF будуть схвалені цього місяця на момент написання цього.

Хоча голова SEC Гері Генслер публічно підтвердив, що Bitcoin є товаром, Wall Street cop був вкрай мовчазний, коли мова йшла про Ethereum, відмовляючись відповідати на питання щодо регуляторного статусу цифрової валюти як недавно в березні.

У минулому місяці позов, поданий головою Ethereum, пред`явив зарплату SEC попередній вигляд Ethereum як цінний папір протягом понад року. Серед інших вимог компанія звернулася до федерального судді в Техасі з проханням визнати Ethereum товаром.

Перед затвердженням ETF на спот-біткоїни в січні, SEC відхилила аналогічні заявки впродовж десятиліття, посилаючись на турботи про шахрайство та маніпулювання ринком на ринку спот-біткоїнов. Так званим угодам про спостереження за ринком ф`ючерсів на біткоїни для ETF, які вже були схвалені, не вистачило, - сказав SEC.

Урешті-решт федеральний апеляційний суд визнав, що логіка була помилкова, наказуючи SEC скасувати своє попереднє відхилення заявки Grayscale на перетворення свого флагманського довіреного в ETF. Оскільки SEC затвердив Ethereum futures ETF в минулому жовтні, Янг сказав, що аналогічна головобіль для регулятора може настати, якщо він знову звернеться до маніпулювання ринком.

`Вони можуть це зробити, але вони мають очікувати позовів і, я думаю, їх атакуватимуть політично через сильний лобіювання від індустрії криптовалюти з високими ресурсами,` - сказав він.

Редагував Райан Озава.

Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum: бычий тренд и инвестиционные сигналы
Ethereum (ETH) наблюдает бычий тренд с ростом цены и активностью торговли, привлекая инвестиции в ETF. Технические данные указывают на потенциальный сигнал к продаже. 🔥📈 #Ethereum #ETF #быки
Просмотреть
Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть