Інтеграція мережі Solana в платіжний шлюз CoinGate

Інтеграція мережі Solana в платіжний шлюз CoinGate

CoinGate інтегрує Solana в межі своєї платіжної шлюзу

CoinGate, відомий процесор криптовалютних платежів, оголосив про інтеграцію мережі Solana (SOL) в межі свого платіжного шлюзу.

Починаючи з сьогодні, 14 травня, продавці можуть приймати Solana (SOL) як платіжну валюту через платформу CoinGate.

Крім того, стейблкоїн USD Coin (USDC) буде запущено на Solana, з можливим приєднанням Tether (USDT) та деяких мемокойнів у найближчому майбутньому. Чому CoinGate інтегрував Solana?

Solana виділяється в блокчейн-сфері своєю винятковою швидкістю та ефективністю, що робить його улюбленцем серед криптоентузіастів.

За даними Coin98 Analytics, наразі Solana посідає 5 місце у популярності серед блокчейнів з 868 000 активними користувачами щодня.

Порівняння Tron з іншими топовими блокчейнами за показником активних користувачів щодня #Tron лідирує з 2.8 млн+ активних користувачів, випереджаючи інші топові блокчейни

Проінтегрувавши Solana, CoinGate використовує його передову технологію та велику базу користувачів, що збільшить замовлення для своїх торговців.

Міцні характеристики Solana та зростаюча популярність роблять його ідеальним доповненням до розширених платіжних опцій CoinGate.

Дмитрій Борисенко, співзасновник CoinGate, розгорнувши інтеграцію, заявив:

`Приведення Solana до сім`ї CoinGate цілковито захоплююче як для спільноти Solana, так і для нас. Ми очікуємо, що наші клієнти поділять це враження, оскільки інтеграція Solana приверне більше клієнтів та збільшить замовлення. Знаючи, наскільки впливова сьогодні екосистема Solana, вона може стати великою зміною гравцем.`

Деталі запуску Solana

SOL буде автоматично активований для всіх торговців під час запуску.

Для керування платежами SOL користувачам достатньо буде клікнути на значок редагування на обраному методі інтеграції та перейти на вкладку Налаштування валюти.

Клієнти можуть використовувати будь-який з наступних гаманців для здійснення платежів у SOL через CoinGate: Phantom; Solflare; Glow; Decaf Wallet; Espresso Cash; Ottr; Ultimate; Tiplink; Trust Wallet.

Після доступності для торговців SOL очікується зростання замовлень та привертання більше клієнтів, що додатково зміцнить позицію Solana як визначної блокчейн-екосистеми.

Цією інтеграцією CoinGate підтверджує свою відданість відповідю на змінні потреби крипто спільноти та сприянню безшовних транзакцій для своїх користувачів.

Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
🚀 VGX лидер прироста с +64,9%, привлекая внимание инвесторов на Gate.io. $CEL, $MATH, $OLE также активны. $NXRA, $ARDR поддерживают инновации, $PENDLE лидирует в секторе децентрализованных финансов. LAI стабилен с ростом на 21,5%.
Просмотреть
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Обзор: Hamster Kombat готовится к воздушному переливу токенов $HMSTR 26 сентября. Спекуляции о стоимости на биржах, IOU токена и потенциальной прибыли. Релиз на крупных биржах, ожидается высокий интерес. Интерлюдия в игре вводит изменения, подготовка к онлайн-запуску токена. 🐹🚀
Просмотреть
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть