Небезпека маніпуляції: Worldcoin звинувачують у перекиді багатства

Небезпека маніпуляції: Worldcoin звинувачують у перекиді багатства

Новачок торговельної платформи Bybit звинувачує команду Worldcoin у маніпулюванні системою

Згідно з DeFi^2, ранжованим трейдером на Bybit, Worldcoin може стати найбільш значимим перекидом багатства в надходящому биковому циклі. У публікації на X, відомий трейдер твердив, що цей перекид багатства буде з громади в кишені команди та інсайдерів Worldcoin, посилаючись на майбутню програму розблокування та одягання WLD проекту.

Реально Worldcoin може стати найбільшим перекидом багатства цього циклу взагалі. Нажаль, цей перекид багатства не в формі універсального базового доходу, як їхня місія підказує, а, натомість, в кишені команди та інсайдерів. Я опублікував трохи про це...

У своєму вступному заявленні DeFi^2 звинуватив Worldcoin у хибному проекті, ніяк не пов`язаному з OpenAI, як загально вважається. Він звинуватив команду Worldcoin у змислі продажу рідної монети проекту, WLD, по мірі збільшення розблоковування у наступних місяцях, що призведе до гіперінфляції.

За словами трейдера, WLD пройде щоденне обесцінення на 0.6% від емісій дотації та претензій оператора. Він відзначив, що Фонд Wordcoin оголосив, що продаст додатково $200 мільйонів токенів WLD торговельним фірмам, позначаючи додаткові 18% циркулюючого запасу для продажу зі знижкою.

Тим часом, найкращий трейдер Bybit підкреслив, що за всього 70 днів, коли будуть починатися розблокування VC та команди, збираний запас WLD почне надуватися на 4% ЩОДНА з розблокувань та емісій. За його розрахунками, він розкрив, що цей процес призведе до $50 мільйонів на день неперервного тиску на продаж монети, на яку інсайдери сподіваються зняти готівкою за $60 мільярдів повністю уведену оцінку (FDV).

Попереджаючи своїх прихильників, DeFi^2 відзначив, що люди створюють монети, подібні до WLD, з хижими токеноміками, які користуються команді та раннім інвесторам. Він підкреслив, що Фонд навмисно завершив контракт маркетмейкера, що запобіг виробництву ціни зменшення на низькому плаву у грудні. Він звинувачує команду Worldcoin у співпраці в діях подібних до щоденного ритму Сема Бенкмен-Фріда за допомогою маніпулювання системою для збагачення інсайдерів.

Відмова від відповідальності:

Інформація, представлена в цій статті, призначена виключно для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, що виникли в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується виявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, що стосуються компанії.

Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
🚀 VGX лидер прироста с +64,9%, привлекая внимание инвесторов на Gate.io. $CEL, $MATH, $OLE также активны. $NXRA, $ARDR поддерживают инновации, $PENDLE лидирует в секторе децентрализованных финансов. LAI стабилен с ростом на 21,5%.
Просмотреть
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Обзор: Hamster Kombat готовится к воздушному переливу токенов $HMSTR 26 сентября. Спекуляции о стоимости на биржах, IOU токена и потенциальной прибыли. Релиз на крупных биржах, ожидается высокий интерес. Интерлюдия в игре вводит изменения, подготовка к онлайн-запуску токена. 🐹🚀
Просмотреть
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть