Запуск бета-версії вузла zkSync

Запуск бета-версії вузла zkSync

Учасники команди zkSync оголосили про запуск ексклюзивної бета-версії вузла zkSync

zkSync, протокол другого рівня, що пропонує низько вартісні та масштабовані рішення для платежів на Ethereum, оголосив про ексклюзивний розвиток. Платформа представляє бета-версію свого вузла для пропонування порівняно спрощеної процедури налаштування, а також зменшених апаратних вимог. Компанія взяла на себе X, щоб надати відповідні подробиці щодо нової версії.

Ми раді оголосити про випуск бета-версії вузла zkSync! Ми випускаємо бета-версію нашого Вузла, який має значно спрощений процес налаштування та менші вимоги щодо апаратного забезпечення!

Вузол zkSync є читаним репліком головного вузла, який може запустити будь-хто.

Докладніше читайте нижче ... — Розробники zkSync (∎, ∆) (@zkSyncDevs) 13 травня 2024 р.

zkSync представляє бета-версію вузла zkSync для спрощеного досвіду розробника

Вона зауважила в своєму останньому X-пості, що остання версія принесе споживачам набагато спрощені операції. Крім того, вона не встановлює жорстких вимог щодо апаратних засобів для правильної роботи. Крім того, компанія зазначила, що вузол zkSync працює як читана копія головного вузла. За словами фірми, будь-хто може запустити головний вузол без будь-яких обмежень.

Крім того, компанія також описала функції нової версії, які мають задовольнити вимоги розробників. Вона заявила, що бета-версія значно поліпшує досвід розробника. За словами zkSync, нова версія має зручну настройку Docker. Разом з тим, ексклюзивна версія вузла дозволяє клієнтам запускати паралельно з головним вузлом.

Нова версія спрощує процедури налаштування та зменшує вимоги щодо апаратних засобів

З цього приводу бета-версія дозволяє користувачам підтримувати актуальний статус щодо головного вузла. Крім того, клієнти також можуть мати інші переваги, які підвищують використовуваність вузла. zkSync вказувала, що користувачі можуть працювати зі відповідним вузлом на клієнтському апаратному забезпеченні. Завдяки цій можливості вона забезпечує більшу зручність в експлуатації вузла.

Переходячи далі, компанія розкрила, що фокусується на впровадженні функції обрізання. Це, як повідомляється, знизить потреби у зберіганні, які стосуються вузла zkSync Beta. Як передбачено у децентралізаційних зусиллях фірми, вона, як повідомляється, дозволить своєму вузлу працювати як валідатор та послідовник.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть