Наявність Чарльза Хоскінсона спричиняє зміни в планах Кардано

Наявність Чарльза Хоскінсона спричиняє зміни в планах Кардано

Кардано ризикує втратити свою позицію серед десяти найкращих криптовалют у світі. MACD внушає оптимізм, головним чином заснований на тому, як пройдуть майбутні події. Чарльз Хоскінсон підтвердив, що CIP-69 буде включено до хардфорку Ченга. Цьому очікується користь для розробників, які планують створити децентралізовані програми (dApps) на мережі.

CIP-69 бере натяк з відгуків спільноти та прагне забезпечити безпеку та гнучкість для розробників. Практично це дозволить одному сценарію перевірки виконання виконувати кілька ролей. Той факт, що підтвердження надходить безпосередньо від засновника Кардано, додає величезний вагу цьому.

Хоскінсон також виступив з критикою CBDC, абревіатура від Централізованої Банківської Цифрової Валюти. Чарльз Хоскінсон підкреслив свою критику на тому, що поширення існування CBDC призведе до збільшення фінансового спостереження, обмежуючи приватність та автономію користувача. Хоскінсон виступив у соціальних мережах та висловив цю думку через пост.

Наступне висновок - можливість того, що платформа Gemini обміниться ADA. До цього, Gemini була схильна не включати Кардано в список. Але якщо історія встановила будь-яку тенденцію на криптовалютному ринку, платформа піддаситься вимогам спільноти. ADA отримання доступу через Gemini підтвердить підтримку платформи для спільноти.

Останній опублікований пост Чарльза Хоскінсона на освітній платформі Gemini спровокував цю спекуляцію. Поки платформа офіційно не прокоментувала це.

ADA тестує важливий опір на рівні $0,43. Падіння нижче цього рівня відкриє шлях для більшої кількості спадів - можливо спуск до $0,38. Більшість індикаторів є ведmedved відносно Cardano, окрім MACD. Було запропоновано, що є шанс для ADA відновитися і залишитися в списку десяти найкращих криптовалют за капіталізацією на ринку.

Капіталізація ADA коливається навколо $16,05 мільярда, зростає на 2,63% на момент публікації. Обсяг торгів за 24 години зріс на 54,41%. Ціна токена також демонструє вищу траєкторію, зростання на 2,62% за останні 24 години. Ціна залишається вниз на 4,73% та 10,81% за останні 7 та 30 днів, відповідно. ADA може встановити ціль наблизитися до $0,51, якщо вона не рухатиметься знизу.

Усі чотири фактори спільно очікуються встановити майданчик для підтвердження правдивості MACD. MVRV впав, а NVT підскочив. Активність великого кита зменшилася. ADA має труднощі вийти вперед, коли Bitcoin намагається вийти з фази консолідації. Його рух був між $61,000 і $64,000.

Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
Ралли криптовалют: VGX лидирует, CEL и MATH следуют
🚀 VGX лидер прироста с +64,9%, привлекая внимание инвесторов на Gate.io. $CEL, $MATH, $OLE также активны. $NXRA, $ARDR поддерживают инновации, $PENDLE лидирует в секторе децентрализованных финансов. LAI стабилен с ростом на 21,5%.
Просмотреть
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Статья: Цена токенов HMSTR в Hamster Kombat: прогнозы и ожидания
Обзор: Hamster Kombat готовится к воздушному переливу токенов $HMSTR 26 сентября. Спекуляции о стоимости на биржах, IOU токена и потенциальной прибыли. Релиз на крупных биржах, ожидается высокий интерес. Интерлюдия в игре вводит изменения, подготовка к онлайн-запуску токена. 🐹🚀
Просмотреть
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть