Токен ENA втратив 2,71 млн доларів за місяць

Токен ENA втратив 2,71 млн доларів за місяць

Ефена Вал понесла втрату у розмірі 2,71 млн доларів, оскільки токен ENA впав на 38% протягом місяця

Токен ENA від Ефени зафіксував гостке зменшення вартості, під впливом пануючого негативного настрою на глобальному криптовалютному ринку. Протягом останнього місяця ціна токена впала більш ніж на 38%, відображаючи широкий песимізм інвесторів.

Тільки за останні сім днів токен ENA впав ще на 10%. На момент публікації ціна токена ENA становить 0,8045 долара, що означає зменшення на 5,41% всього за останні 24 години. Це продовжене зниження підкреслює боротьбу токена зі збереженням своєї вартості в умовах ринкових нестабільностей.

Графік ENA/USD за 24 години

Отже, ринкова капіталізація токена в результаті дня також постраждала, зменшившись на 5,35% і досягнувши оцінки в 1,2 мільярда доларів. Цей зсув в оцінці встановив токен ENA на 65-му місці за ринковою капіталізацією, відображаючи його останній ринковий виступ.

Надалі, торговий обсяг ENA також віддзеркалює цю спускну траєкторію. Протягом останніх 24 годин торговий обсяг зменшився на 11,77%, склавши 137,8 мільйонів доларів. Цей безперервний негативний настрій, який оточує токен ENA, вказує на відсутність довіри інвесторів, що може призвести до додаткового падіння цін в найближчому майбутньому.

Згідно з повідомленням Lookonchain X (раніше Twitter), китовий інвестор недавно відступив через пануючий песимізм навколо токену $ENA. За вказівкою посту цей індивід відстейкав та продав свої утримання ENA за значним збитком, що призвело до загального фінансового удару в розмірі 2,71 мільйона доларів.

Вкотре, інвестор висував 6,01 мільйона токенів ENA ($5,71 млн) з #Binance за 0,95 долара за токен 5 квітня і відстейкав їх.

Оскільки ціна на ENA збільшилася, він висунув ще 3,32 млн токенів…

За даними з 13 травня 2024 року

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть