Зниження активності на протоколі Bitcoin Runes: аналіз

Зниження активності на протоколі Bitcoin Runes: аналіз

Активність на протоколі Bitcoin Runes значно знизилася, тижні після того, як вона заробила $135 млн у комісії

Активність на протоколі Runes Bitcoin значно зменшилася, дані показують, що вона досягла свого найнижчого рівня 11 травня.

Протокол Runes зробив великі хвилі в криптосфері з моменту свого запуску 19 квітня, співпадаючи з останнім подієм зменшення нагороди Bitcoin (BTC) за блок. Дебют протоколу 19 квітня, який співпав з останнім подієм зменшення нагороди Bitcoin, був неймовірним. Він призвів до стрімкого зростання комісій за транзакції Bitcoin, збираючи рекордні $107 млн за один день і $135 млн протягом першого тижня.

Проте ентузіазм, що оточував Runes, здається відступив в тижні після його запуску. За даними, скомпільованими аналітиком криптовалют Рунес Ін`юріором на панелі управління Dune analytics, активність знизилася після початкової френзі, з важливими метриками зростання, що свідчать про помітний спад.

Згідно з даними, з 1 травня було вирізано лише 5 023 Runes, порівняно з 9 639, вирубаними лише 30 квітня. За цей період 11 травня було зафіксовано найнижчу активність обробки на 129.

В цілому, активність на протоколі Runes і комісії, які він генерував, суттєво знизилися, з 10 травня є найнижчим днем за активністю і лише два рази за останні дванадцять днів згенерували понад $1 млн в комісіях.

Висновки

В цілому, активність на протоколі Runes зменшилася, проте певні колекції Rune продовжують мати високі ринкові оцінки, що свідчить про стійкий ринок у межах екосистеми протоколу.

Крім того, Кейсі Родамор, мозок за Bitcoin Ordinals і протокол Runes, також намекнув на аудіореактивний генеративний художній проект на останньому заході Ordinals в Гонконгу, підкреслюючи інноваційний дух, який веде екосистему Runes вперед.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть