Стабілізація токену $TATSU через стратегічні викупи

Стабілізація токену $TATSU через стратегічні викупи

Taτsu ініціює тактичний викуп акцій у зв`язку зі зниженням ринкової вартості токенів $TATSU. Стратегічні викупи спрямовані на надання необхідної підтримки токенам до тих пір, поки умови на ринку не покращаться та буде видно більше розвитку. Навіть при тому, що смарт-контракт відмовлений, що означає, що збір токенів податку не може бути зупинений, викупи виконуються після кожного обміну токенами податку, щоб скоригувати негативний вплив на графіки.

Через нещодавній поганий виступ токенів $TATSU ми здійснюємо стратегічні DCA викупи, щоб допомогти стабілізувати його ціну до тих пір, поки ринок в цілому не відновиться та ми не зможемо показати більше розвитку.

Важливо зауважити, що ці викупи не будуть постійними. Після завершення коду, необхідного для побудови більших підмереж, набір $TAO стане більш важливим. Хоча, на даний момент, стабільність є пріоритетом номер один.

Викуп підтверджує зобов`язання всіх сторін, що беруть участь в тривалості та успіху екосистеми Taτsu. Суттєві дії просуваються наперед, щоб стабілізувати токен $TATSU. Це підвищить довіру інвесторів та спільноти, поки екосистема стикається з важкими обставинами.

Спільнота акцентує на зростанні в умовах тимчасових викупів у Taτsu

Разом з тим, ці викупи можна розглядати як тимчасовий захід, оскільки спільнота продовжує пріоритизувати зростання екосистеми та впровадження нових рішень. Пошук альтернатив триває, щоб зробити пропозицію Taτsu більш конкурентоспроможною та забезпечити стабільний та постійний ріст у майбутньому.

Оскільки ринок переживає сучасний період сумнівів, метою залишається розвиток здорової та багатої екосистеми, яка складається з децентралізованих AI рішень. Висловлюється вдячність за терпіння та підтримку користувачів, щоб відчувати довіру, що команда подолає всі поточні перешкоди та повністю використає потенціал Taτsu. У сутності, ці викупи є тимчасовим рішенням для забезпечення продовження участі в рості екосистеми.

Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Массовая разблокировка токенов Chainlink: $208 млн отправлены на Binance
Chainlink (LINK) разблокировал 208 млн долларов токенов, большая часть отправлена на Binance. Цена LINK стабильна, даже после разблокировки. На момент написания торгуется по $11,30. ⛓️💰📈
Просмотреть
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Высказывания руководителя Ripple по обвинениям в манипулировании ценой XRP
Шварц из Ripple опроверг обвинения в манипуляции ценой XRP. Утверждает, что фирма не влияет на цену токена. XRP торгуется по $0.595, занимая 7 место по капитализации. 🚀💰
Просмотреть
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche.
Franklin Templeton запустил токенизированный фонд на Avalanche, углубив свое участие в блокчейне. Партнерство соответствует тренду принятия блокчейна в финансовых учреждениях, обеспечивая эффективность и прозрачность. 🚀📈 #FranklinTempleton #Avalanche #FOBXX
Просмотреть
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance: сильный рост и прогнозы
Convex Finance ($CVX) показывает впечатляющий рост, привлекая внимание инвесторов. Социальная активность и рыночная производительность $CVX лидируют среди конкурентов. Стремительный рост цены и позитивный прогноз делают $CVX ценным активом 💰📈.
Просмотреть