OKX Wallet інтегрується з Intract: покращення участі у Web3

OKX Wallet інтегрується з Intract: покращення участі у Web3

OKX Wallet інтегрується з Intract, відкриваючи шлях до покращення участі у Web3

У значному кроці до підтримки взаємодії користувачів та прискорення прийняття технологій Web3 OKX, провідна компанія у галузі Web3, оголосила інтеграцію Intract з OKX Wallet. Ця співпраця спрямована на революціонізацію способу взаємодії користувачів з екосистемою Web3, надаючи безшовний доступ до маси квестів та проектів у криптовалютному просторі.

Intract, відомий як провідна платформа для пошуку квестів у світі Web3, призначений для стимулювання зростання на ланцюжку, з`єднуючи перевірених користувачів на ланцюжку з спільнотами та проектами Web3, яким вони надихнені. Забезпечуючи ідеальне відповідність між якісними проектами та зацікавленими учасниками, Intract гарантує вигідний досвід як для користувачів, так і для проектів.

З інтеграцією Intract у OKX Wallet, користувачі тепер мають можливість відкривати та брати участь у широкому діапазоні захоплюючих квестів безпосередньо через свої гаманці. Ці квести не тільки дозволяють користувачам досліджувати велику екосистему Web3, але також пропонують винагороду за їх активну участь, тим самим сприяючи зростанню та розвитку інноваційних проектів. Розкриття потенціалу Web3

OKX Wallet є найсильнішим, надійним та універсальним криптогаманцем у світі, надаючи користувачам доступ до понад 80 блокчейнів, дозволяючи їм брати на себе власні кошти. Використання передової технології MPC (Multi-Party Computation) гаманця забезпечує підвищення безпеки, дозволяючи користувачам легко відновлювати доступ до своїх гаманців самостійно. Крім того, функція Smart Account, працююча на абстракції облікових записів, дозволяє користувачам оплачувати транзакції на кількох блокчейнах за допомогою стейблкоїнів, таких як USDC або USDT, спрощуючи їхню взаємодію в криптовалютному просторі.

Окрім OKX Wallet, OKX пропонує комплексний набір продуктів, призначених для задоволення різноманітних потреб користувачів, включаючи агрегатор децентралізованих бірж (DEX), майданчик для NFT та потужну платформу DeFi, що підтримує різні протоколи на різних ланцюжках. З підтримкою провідних брендів та спортсменів, таких як Manchester City F.C., McLaren Formula 1 та олімпійський чемпіон Скотті Джеймс, OKX продовжує сприяти собі як лідер у світі Web3.

Крім цієї останньої інтеграції, OKX демонструє свою зобов`язаність викликати існуючий порядок речей та підтримувати нову парадигму, яку очолює технологія самостійного управління Web3. Недавній запуск їхньої глобальної брендової кампанії під назвою `Система потребує переписування` підкреслює відданість OKX щодо стимулювання інновацій та розширення меж у криптовалютній галузі.

Партнерство між OKX Wallet та Intract є значним кроком у напрямку покращення участі користувачів та сприяння зростанню у екосистемі Web3. При цьому обидва платформи продовжують еволюціонувати та інновувати, користувачі можуть очікувати збагаченого досвіду, який дозволить їм досліджувати, брати участь та сприяти процвітанню світу технологій Web3.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть