Надзвичайне падіння Bitcoin очікується: аналіз та прогноз

Надзвичайне падіння Bitcoin очікується: аналіз та прогноз

Експерт попереджає про надзвичайне падіння Bitcoin? Початок краху BTC наступного тижня

Експерт з торгівлі криптовалютами видає попередження інвесторам Bitcoin (BTC), вказуючи на те, що можливе невдовзі падіння ціни, оскільки перша цифрова актив важко пробиває рівень опори у $65,000.

У публікації на TradingView від 12 травня аналітик Алан Сантана відзначив ознаки, які свідчать про можливе зменшення ціни Bitcoin. Сантана указав на технічні показники Bitcoin та недавні рухи цін як докази, що підтримують ймовірність невдовзішнього краху.

Експерт виявив проблемний патерн, нагадуючий про утворення шапки, що вказує на наближений реверс тенденції. Додатково, високий пік, а також подальші нижчі піки завершились з червоними свічками нижче критичної Експоненціальної Рухомої середньої (EMA) 10, що сигналізує про песимістичну траєкторію для Bitcoin.

Більше того, експерт відзначив, що Bitcoin вже два тижні поспіль торгується нижче EMA10, що додатково утверджує превалюючий негативний настрій на ринку.

На якій ​​рівні впаде Bitcoin?

Враховуючи ці тривожні показники, Сантана описав мрачний прогноз для Bitcoin на наступний тиждень. Він передбачив початковий різкий спад до EMA50, що очікується близько $46,000, оскільки криптовалюта стикається з ростучим тиском від продавців.

Початковий спад може ініціювати короткочасне відбиття, за яким буде тимчасовий нижчий пік, як відзначив аналітик. В подальшому експерт передбачає, що Bitcoin може ще більше впасти нижче $40,000.

«Очікуйте щось подібне: спочатку спад до EMA50 (~46,000), що обов`язково викличе відскік та короткочасний нижчий пік, а потім тест MA200 навколо $34,000. Це базується на тижневому проміжку часу», - відзначив експерт.

Даний передбачений сценарій може значно розбити надії інвесторів Bitcoin на те, що перша криптовалюта збереже підтримку вище рівня у $60,000. Варто зазначити, що з моменту спуску зі всесвітній абсолютного максимуму в $73,000, зафіксованого в березні, ринок спостерігає за можливим дном ціни перед поновленням своєї вверхової траєкторії, де наступна консенсусна мета - $100,000.

У короткостроковій перспективі звіт Finbold вказав, що технічні показники Bitcoin свідчать про те, що криптовалюта імовірно повернеться до рівня у $72,000.

Не слід забувати про те, що проблеми, з якими зараз стикається Bitcoin, приходять у час, коли актив відзначає збільшений інтерес інституцій, що підтверджується великими банками Сполучених Штатів. Наприклад, Wells Fargo розкрив власність 2,245 акцій Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), вартість яких становить $121,207.

Так само JP Morgan (NYSE: JPM) розкрив свої загальні утримання в Spot BTC ETF через заяву в SEC. Банк повідомив про покупку приблизно $760,000 акцій в різних Bitcoin trusts. Аналіз ціни Bitcoin

На момент написання Bitcoin торгувався на рівні $61,040 з щоденними втратами майже 0.3%. На тижневій діаграмі BTC втратив 4%.

В ситуації, в якій ми перебуваємо зараз, Bitcoin може реалізувати прогноз Сантани, якщо не зможе утримати поточну підтримку у $60,000. Тому цей рівень залишається ключовою точкою для спостереження.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
Прогноз цены биткоина на 22 сентября: медведи против быков
BTC падает на 1%, но вырос на 3,91% за неделю. Ожидается отскок к $63,000. Возможна коррекция к $61,000-$62,000. Боковой трейдинг $60,000-$65,000 ожидается. Цена BTC - $62,606. 📉📈🔒
Просмотреть
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Цена Bitcoin упала, il Capo оценивает ситуацию
Bitcoin (BTC) упал на 1.5%, il Capo считает это возможностью. Ликвидировано $79 млн за сутки. Цена BTC остается неопределенной. 📉🤔
Просмотреть
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Причины продать биткоин: Шифф vs биткоин
Питер Шифф: критик продаж биткоина. Его мнение вызывает споры: актуальность или скандал? Шифф признал потенциал биткоина, но остается настойчивым критиком.
Просмотреть
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Прогноз Питера Брандта: Биткоин может вырасти до $300,000
Коммодити-трейдер Питер Брандт предсказывает, что цена Биткоина может вырасти до $300,000, основываясь на iH&S фигуре на графике. Он также ранее прогнозировал достижение $150,000 в текущем цикле. 📈🚀
Просмотреть